Same Sex Marriage

i would like to make it quick and simple..

IT’S.JUST.SO.WRONG..

pelik kan..di negara2 Barat, mereka berlumba lumba untuk menghalalkan perkahwinan sejenis..kononnya supaya mereka tidak lagi rasa janggal untuk meneruskan hidup dan supaya tidak ditindas..di US memang dah sah sah tak senonoh dah..ni di UK pun nak halalkan benda sama..? apakah najis ini??

but did you realize one thing? Di negara Barat juga, UK ataupun US, mereka tak pernah nak ambil port langsung pasal institusi perkahwinan..ada antara mereka cuma bercinta tapi sudah beranak sampai 5 6 orang..baru berumur 18 tahun, tapi dah tahu apa itu social life..arak, seks, dadah..pada mereka, perkahwinan itu tidak penting..langsung tidak penting..

so..apa kepentingan untuk mereka beriya iya meluluskan enakmen perkahwinan sejenis di kala institusi perkahwinan yang original tak pulak mereka tekankan??

all down to pilitics..they need the vote..they need their support coz the one who gives those gays and lesbos something to cheer about will consider a hero and of course will takes more votes than others..

tapi apa ke hal nya pulak di malaysia yang penuh dengan adat ketimuran ni??

lelaki yang trapped dalam badan perempuan and vice versa??

lelaki yang memang natural untuk jatuh cinta dengan lelaki dan sebaliknya?? natural habis gitu sampai tak boleh nak tolong lagi dah..

lelaki yang sangat sayangkan partnernya sampai jika perkahwinan sejenis dihalalkan, mereka akan sehidup semati bersama dan membina keluarga bahagia??

no sex attached to those gays and lesbos?? only love?? depa cuma akan buat sex sejenis HANYA selepas kahwin?? somehow i doubt it..

manusia..bila agama kurang ditekankan, mulalah syaitan datang menghasut..please guys..get naked, close your eyes under a hot shower and think for at least several seconds,

Untuk Apa Sebenarnya Kalian Di Cipta Di Bumi? Jika Hanya Untuk Bercinta Dengan Pasangan Masing2, Lupakah Kalian Yang Sebenarnya Kalian Datang Hasil Perhubungan Yang Suci Antara Lelaki Dan Perempuan?

please..think again..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: