My Homework, Sex!

welcome to Austrian International School of Sex (AISOS) –>>

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3972008/Hands-on-classes-at-school-of-sex.html

 

ini adalah sekolah sex yang pertama di dunia..dan agak musykil kenapa sekolah ni boleh diwujudkan..adakah ni tanda kebebasan yang dilaung laungkan oleh Anwar Ibrahim dan rakan2 jika mereka memerintah..? main punggung sudah menjadi perkara biasa, apa kata kita buang agama dan menuju ke arah kemodenan..!

 

Sekolah ini dikatakan akan mengajar setiap pelajarnya cara2 melakukan seks dengan selamat, which is good you know..dan mereka juga akan diajar teknik2 melakukan sex yang sempurna di samping memberi kepuasan kepada pasangan masing2..di samping itu, ajaran moral bagaimana menjaga hati pasangan juga turut akan di ajar..

 

cool eh? not yet..

 

the coolest of all was all the students was encouraged to make sex after school! they need to practice it for themselves and not only for theory you know..kira macam masa kelas, kita belajar teori then after kelas habis, kita kena praktiskan apa yang di ajar..

 

just i got a bid confused..kalaulah dalam satu kelas tu takde awek yang hot untuk mereka praktiskan, adakah mereka akan ambil sesiapa saja secara random? dan jika dalam satu kelas tu takde jantan yang hot lagi seksi untuk mereka memuaskan nafsu..err..untuk mereka buat “ujikaji”, adakah mereka akan ambil random people gak..? so dalam satu2 keadaan, sure akan ada awek atau jantan yang forever alone bila mana takde sapa nak buat sex dengan dia..kasihan kan..

sekolah ini dibuka kepada mereka yang berumur 16 tahun ke atas..dan boleh mendaftar dengan bayaran yang semestinya macam sekolah swasta..tak dapat ah nak dapat bantuan kerajaan yuran sekolah percuma..entah2 yuran PIBG dia pun dah ribu ribu punya..hehehe..

 

so peeps, ada sesiapa berminat..? sekolah ni pasti tak akan dibuka di malaysia..lagipun buat apa susah2 nak bukak sekolah? takde sekolah pun malaysians dah expert pasal sex kan..lagi2 kalau orang tu adalah muslim di malaysia..

u know something..we muslims know that we are muslims when we do gambling, drinking beer, have sex..but we all dont eat pork..muslims gentting simpler nowadays folks..it’s not that religion has a revision, it is us who revise the religion for our own good..

 

scary eh?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: