Zarina Ann-Joulie, tips payudara hebat..!

from http://www.ohbulan.com/fhm-girls-zarina-anjoulie-kongsi-tips-payudara-mantap/

daripada twitter Zarina,

“All i hear frm yesterday is tetek this tetek that..Apa dosa sial tetek aku kat org..Masing2 ada tetek nak kacau tetek org” – @Zarina_anjoulie

apa dosa tetek kau..? sial..kotor sial blog aku cakap ni..tukar jadik dada boleh..?

apa dosa dada kau kat orang..?? apa dosa dada emak kau susukan kau sampai besar lepas tu kau pulak jadik macam ni..??

sebab masing2 ada dada lah depa bising..semua orang malu nak tunjuk..kau je berani..dah la berani, dada ‘terpakai’ pulak tu..

seorang warganegara malaysia (im not sure either u malay or not..even im not sure either u r islam or not) yang sangat pentingkan diri sendiri..serius tak guna nilai hidup kau satu sen pun..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: