adakah itu bakat semulajadi..??

ketika bertemu boss saya untuk berbincang sesuatu..

“encik..kita tak berubah date apa2 kan..? KPI untuk piping ni maintain ah kalau macam tu..” kata saya sambil menghulurkannya sehelai kertas yang saya dah siapkan..

boss saya tengok kertas tu..kemudian angkat cermin matanya..

saya rasa pelik + jeles + tertanya tanya..

next situation, di kedai makan..

“kira..” kata saya..

orang kedai tu keluarkan kalkulator..kira2 serba sedikit..kemudian dia pun sama..angkat cermin mata untuk melihat nombor di kalkulator tu..

“huh..” desus saya dalam hati..

another situation..

ketika di kesesakan jalanraya..saya lihat orang sebelah main2 handset..dan dia pun sama..angkat cermin mata untuk melihat sms agaknya yang tiba di skrin handset tu..

“damn..” saya berkata kecil..

kenapa mereka semua…….kelihatan……berbakat..??

kenapa saya tidak..??

adakah itu bakat semulajadi..??

SANGKUT CERMIN MATA DI DAHI..

saya tak boleh buat pun..cermin mata saya mesti jatuh balik..depa ok je..siap boleh gelak2 ='(

entah2 diorang bukan pakai cermin mata kot..ada special punya barang yang saya tak tahu..CERMIN DAHI..

kalian memang berbakat..sungguh berbakat..

*standing ovasion mode*

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: