bersawang!

aiseh..berabuk la pulak ini page..

takpe2..if ada cerita yang btul2 menarik untuk saya komen..saya akan terus menulis di sini..

a short comment for myself..

recently..my sweet best friend gives me a present..”birthday present” katanya..dan hadiah tu adalah sebuah CD original saudara Maher Zain..thanks syg~ appreciate it much~

n not only me who receive it..my tunang pun dapat jugak..hehe..bukan main lagi gembira dia masa saya call bagitau ada hadiah besday..^^

that CD Maher Zain merupakan genre nasyid oversea style..lagunya slow n steady..muzik pun tenang je..saya rasa maybe album ni adalah album Raihan Puji Pujian versi luar negara coz setiap satu lagunya almost perfect dan sangat sedap untuk didengar..lirik2nya pulak memang mendalam jika dihayati..cuma dalam album tu takde lirik jadik saya dapat dengar 2 3 lagu je yang saya carik lirik dalam internet..memang menyentuh perasaan dan juga memang sangat bermakna..

cuma difahamkan untuk stu lagi versi ada 19 lagu..yang amsuk malaysia cuma versi 14 lagu je..tapi apa ada hal..boleh je dengar di internet kan..

overall..i’m starting to like this album..and will i suggest it to all of you..? for sure YES! saya tahu..dalam kekerasan jiwa kita cuma layan rock..dalam ke’indie’ an kita meng yuna dan meng hujan..dalam ke’reggae’ kan kita buat rambut dreadlock..for once..please buy this CD and play it in your car while u r alone..it’s so easy listening dan yang penting sangat tenang untuk dilayan..

guess what..ada concert dia di KL on mid october..my friend tu pergi..teringin nak pergi tapi haram jauh dan saya dapat rasa saya tak berkesempatan untuk ke sana..so then please tag me a pictures of yours at the concert ok girl..! at least dapat juga aku rasa suasana konsert yang terkawal =D

till next post..daa~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: