seminggu sebelum raya..

apa mahu bikin..? seminggu lagi!!

kuih raya..kalau mahukan kuih raya yang berwarna warni tapi rasa semua sama, bolehlah pergi ke mana2 shopping complex berhampiran..

baju raya..mahukan baju murah..? pasar borong bundle-like pun dah banyak jual sekarang..baju raya bundle-like pun banyak juga..sambar je 2 3 pasang..pakai pun 1 syawal je kan..so apa ada hal..

servis kereta..bolehlah nak pergi sekarang..banyak servis centre ada buat pakej aidilfitri..so lebih murah..cuma hati2 sebab bila murah sangat, barang ganti yang mereka pakai tu boleh dipertikaikan..

majlis berbuka..dah hujung2 ramadhan ni..ada baiknya pergi buat majlis berbuka makan bersama rakan2 dan saudara mara..sekurang kurangnya bila dah raya nak ajak makan jauh2 tentu dah mula fikir dua tiga kali..

zakat fitrah..PASTIKAN DIBAYR SEBELUM 1 SYAWAL OKKK~~

jadi..seminggu lagi..cepat2..!!! penuhkan hujung2 ramadhan anda dengan penuh keceriaan dan keberkatan..

p/s : teringat di kampus dulu..menghabiskan hujung2 ramadhan dengan berkaraoke lagu raya di pusat hiburan..terbaeeekkkk..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: