sibuk..sibuk..sibuk..

ada sikit busy recently sampai idea2 yang ada untuk di tulis dalam ni tak terlangsung kat keyboard..

anyway, recently saya layan tilawah..guess what, tahun ni punya penyertaan tak macam tahun2 sudah..rupanya sebelum mereka boleh disiarkan di kaca televisyen, mereka kena kursus bacaan tajwid dan taranum dulu..dan kalau lulus, baru boleh mempersembahkan bacaan..kalau gagal..jadi pemerhati sahaja..patut pun tahun ni pserta semua kelihatan lebih bersedia..tahun2 sudah ada yang baca al quran tu biasa2 sahaja..

2 peserta catch my eyes..peserta wanita dari indonesia dan peserta lelaki dari negara kita sendiri, malaysia..hari ini keputusan..tengok mereka dapat nombor 1 tak..

yang best..juara tilawah malaysia dapat pencen seumur hidup..wahhh..sangat best hadiahnya..tu lah..dulu orang suruh masuk kelas taranum,datang sekali je..tu pun sebab nak ambil sijil..hahaha..

oklah..itu sahaja..nak pergi meeting..

have a nice day all~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: