TAG V

ye ke tag yang ke 5..? entah..lost track lak..tapi saya nak buat juga tag ni..comes from miss amanda yang dicintai🙂

1. Apakah yang anda akan buat bila anda tahu kawan anda tikam belakang anda?
♥ takkan nak tikam balik kan..just try bangun semula dan lesson learnt..

2. 6 orang dihati anda?
♥ 6 orang..famili ada 5..dan tunang saya sorang..lebih boleh tak..? banyak nak masuk ni..hehe..

3. Anda rasa anda comel?
♥ gedik gila cakap diri sendiri comel..saya rasa saya cool macam fabregas..

4. Single or taken?
♥ taken but always single..available..? kadang2..lalalala..

5. Blog yang anda suka?
♥ Le Grove Arsenal yang regular baca coz update almost dua kali sehari..

6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?
♥ tak berapa kot..tapi masih selesa lagi~

7. Lagu terakhir yang anda dengar?
♥ Wonder Girls – So Hot.. ♪♫♪ why everone looking at me~ eh~ eh~ ♪♫♪

8. Last text message?
♥ from my colleague, “oi..morning!”

9. Last phone call?
♥ Dari my tunang~~ yii~~~

10. Hari terakhir anda menangis?
♥ hmm..tak gembira ah soalan ni..patut hari terakhir anda bergelak sakan macam tak ingat dunia..hoho..

11. Senaraikan LIMA warna kegemaran anda?
♥ biru..merah..putih..hitam..satu lagi reserve untuk barang yang cantik regardless apa colour pun..hehe..

12. Orang yang terakhir anda ber YM?
♥ my colleague, “elo miss u..samuel here..!” gurau2 di pagi hari..mengajuk orang..lalala..

13. Game yang paling anda suka?
♥ Doom 3 recently..but now Need for Speed Shift..might be akan suka Fallout 3 bila install nanti..yeah!

14. Adakah anda peminat MCR?
♥ my chemical romance..? minat takdelah sampai pulun nak pergi tengok konsert or beli cd dia..

15. Apa perasaan anda jawab tag ni?
♥ perasaan saya tidak ada perasaan..

16. Anda rasa tag ni best?
♥ how nak tau best ke tak..? huhu..

17. Tag 10 rakan anda..
♥ aiseh..ni yang lemah ni..apa kata kalau orang yg baca..then jujur tag diri sendiri via comment..i’ll follow ur link nanti😛

that’s all..hav a nice day all!

One response to this post.

  1. elo miss u..amanda here! (mengajuk orang juga. hahaha~ )

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: