aliff satar – cukup indah..

ketika pulang dari tempat kerja..macam biasa..bukak radio klasik FM..tapi masa tu ada interview dengan siapa entah..maka saya tukar canel ke hotfm..kasihan hotfm..dah jatuh ranking..tapi memang makin lama dengar..makin kurang menyengat lah..iklan macam haram banyak..lagu lak banyak lagu seberang je..sungguh boring..n now dia dah tukar2 penyampai..quite macam cacamarba coz hotfm hidup kerana penyampainya..so bila dah tukar2..macam kurang selesa pulak..the idea is ikut cakap para pendengar..tapi buat apa kita nak sentiasa ikut cakap orang yang selalu dengan kita..ada baiknya kita cuba buat something untuk tarik pendengar baru..tak gitu ke ek..?

anyway..dalam mengomel sorang2 tu..tiba2 radio memutarkan lagu aliff satar – cukup indah..saya suka gila lagu ni sebab di quite relax untuk didengar..lirik dia pun macam best je..ehem ehem~~

lantas..saya pun capai handset dan dail nombor seorang gadis..sebab lagu ni buat saya teringat kat dia =) borak2 sikit..then bila sampai chorus..saya suruh dia dengar..dan saya pun menyanyi that chorus bersama sama aliff satar dalam phone khas untuk dia..wish dia dapat tangkap lirik yang saya nyanyi tu even saya tak hafal sangat pun..hehe..

tapi entah macam mana..dia senyap je..n then tiba2 dengar dia macam teresak esak..saspen juga..menyampah kah dia mendengar suara saya yang tidak merdu langsung ni..huhu..

in the end..dia masih lagi teresak esak n mengatakan, “thanks ayang..luv u so much” dalam nada yang masih lagi sedu sedan..kemudian lepas2 tu dengar dia giggles..n dengar dia ketawa..n saya tau dia tersenyum..lega rasa..hihi..

ohhh..saya tak berniat nak membuat kamu menangis..sori lah ye..saja menyanyi untuk kamu n hope u like the song very much..

muahh~~

aliff satar – cukup indah lyric..

Tak pernah aku jauh darimu
Meninggalkan cinta kita
Tak pernah aku meluka hatimu
Perasaan dan jiwamu
Segalanya telah ku serah
Hanya engkau terindah

Korus
Hanya kerna kau yang cukup indah
Untuk dimiliki dan untuk dicintai
Ku tahu kau mahu ada di hati
Untuk didampingi untuk disayangi

Tiada yang lain selain dirimu
Kekal tinggi di hatiku
Tiada pengganti yang mampu ku cari
Yang secantik diri kamu
Cinta ini untuk dirimu
Rasa ini untukmu

Ulang Korus

Hanya kerna kau yang cukup indah
Untuk dimiliki dan untuk dicintai..

^^

4 responses to this post.

  1. Posted by ponorogo on Jun 23, 2010 at 12:54 pm

    owh~~….so sweet…

    Balas

  2. sweet la azam ni ^^

    Balas

  3. Posted by nurul fatin on Ogos 24, 2010 at 4:53 pm

    lagu niiey lagu tema 4 me n my bf..

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: