dateline..

30 april 2010..tarikh akhir hantar borang cukai via e-filing..

saya password pun tak request lagi..lepas tu ingat nak buat hari ni..tapi tengok2 borang BE tinggal kat rumah pulak..cis..siapa yang nak tolong buatkan kat rumah tu..?? kucing..?? bawak la kulu kilir patutnya..huh..

then tanya2 kawan sekitar..mereka semua dah buat..”senang je..kau request password then boleh buat sendiri..”

yeah..memang la senang..tapi kalau password pun takde..camna nak buat..huhu..

ok..ok..jangan gelabah..hari ini baru 21..banyak masa lagi..

22.04.10 – request password
23.04.10 – fahamkan cara nak isi borang
24.04.10 – isi borang
25.04.10 – confirmkan..then siap!

see..dah buat satu hari satu aktiviti pun masih ada float lg 4 5 hari before 30hb april ni..so jangan la risau untuk menyedapkan hati sendiri..

tapi..macam mana kalau tiba2 internet buat hal..? macam mana kalau tiba2 tiada masa..? macam mana kalau tiba2 debu2 gunung berapi drpd iceland sampai ke sini dan akibatkan kekacauan dan huru hara peringkat kebangsaan..?

ahhh..gelabah2..xpe2..rileks..

uhh..gelabah2..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: