i hate zambry kadir #3

ah..officially im deleting my post about this encik zambry issue..

i’ve told u lads out there who are talking shit behind me to come and comment here so we can have some discussion..if u r right..i’ll be on ur side..if u think im ‘budak hingusan politik sempit’, get me clear on this issue please..im aware u out there who talking shit behind my back are better enough in politics..sampai boleh kutuk2 orang semua..sampai boleh cakap semua orang yang tak sependapat as najis..damn u..

ini even dah ada pangkat pun masih nak cakap belakang lagi..apa kes..?? dah ada pangkat besar then tak berbaloi nak cakap dengan saya..? apa guna ada pangkat tu tapi tak digunakan untuk berdiskusi..? dah cakap kan if tak puas hati comment lah ke sini pun masih nak jerit2 belakang lagi..apa hal..? lepas tu yang bising2 pulak semua bukan ada point..just bising2 budak sekolah je..tapi bila masing2 suruh pidato, semua kecut..

dah la..im deleting that post so all of u can terjun dengan labu labunya..semoga perak lebih sempurna regardless siapa MB dia..

im not pulling away..it just with all of those kind of people..it’s not worth talking to..buang masa je..

out..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: