AJL

tahniah untuk aizat kerana memenangi anugerah juara lagu baru2 ini!

tahniah juga kat my sayang..yuna yang tiba2 menang nombor 2..tak tersangka..tahniah2..

tahniah juga kat my ever only sayang..datok’ ct nurhaliza kerana memberi persembahan yang sangat sangat sangat bertenaga untuk pembukaan AJL tersebut..^^

tapi kenapa bunkfest tak menang apa2 ye..? saya teringat yang AJL ni akan mengadili keseluruhan dari lirik, isi lagu dan segala galanya..jadi adakah majlis AJL sebenarnya untuk memilih juara persembahan terbaik je ek..? sebab kalau nak tengok lirik dan isi lagu, bila2 pun boleh tengok..dengar2 radio pun boleh..dengar mp3 apatah lagi..sambil makan pun boleh layan..

whatever it is, AJL banyak sejarahnya..tahniah kepada para pemenang..yang kalah, cubalah lagi dengan lagu lain..kalau setakat nak bawak lagu lagu moden lepas tu berharap masuk akhir AJL, tak payahlah..juri2 semua mungkin lebih oldies dan tak berminat dengan lagu2 macam tu..

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: