ada kerja ke tak..?

hari ini hari ahad..

saya tersadai di depan komputer saya di OPIS..ye tuan tuan dan puan puan..di OPIS..

hari ahad di opis bukan satu perkara yang boleh buat saya bergembira tersenyum sampai telinga atau pun boleh buat saya seronok sampai rasa nak terbang..

rasanya macam ada banyak kerja..tapi dari pagi tadi layan facebook..layan lagu..bukak2 internet, paper la bagai..sudahnya bila nak mula bekerja..??

takpe2..carik mood dulu..bila dah ada mood, dah tengahari pulak..dah nak balik pulak..last2 esok je la baru mula kerja yang nak di buat..

ish..nak salahkan siapa ye..masa la ni berlalu cepat sangat..

MALASNYA~~~~

One response to this post.

  1. Posted by aley on November 16, 2009 at 3:34 pm

    bkn stakat ari ahad je ko mcm nih..tp tiap2 ari pn mcm nih jgk..cuma kt xtls kt ctu smpi ofis trs bfast then tdo..

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: