pulau redang..

esok saya akan ke pulau redang..!!

excited..hope semuanya berjalan lancar..

c u all after sunday ye..^^

**updated**

my dear dyana selama ni ingat saya pergi Ledang..coz Redang (Pulau Redang) n Ledang (Gunung Ledang) tu hampir sama bunyiknya..saya rasa masa attend wedding kwn tu ari dah bagitau..maknanya dah seminggu beliau salah kefahaman tentang ke mana saya akan pergi..

kasihan kan..tapi saya tetap sayang dia..^^

3 responses to this post.

  1. eh? tu je?

    Balas

  2. seminggu juga sy amik tak kish..setakat ledang..berjuta kali dah pegi.. (berlagak~) tapi rupanya redang..baru terbeliak biji mata..baru nak rasa sayu + jeles..haha~

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: