promosi..

lepas balik kerja, saya dan rakan2 terus menuju ke mcD..saya dah terbayang nak beli gelas coca cola yg mcD sedang promosikan sekarang sebab nampak cantik..

tapi rupanya kos untuk mendapatkan gelas tu agak mahal..saya kena beli mana2 value meal large ditambah dengan aiskrim sundae..

total semua Rm13.50 instead of beli value meal sahaja Rm10 ringgit lebih kurang..jadi..saya tertanya tanya, berapa kos gelas itu sebuah jika boleh dapat percuma dengan tambahan aiskrim sundae..??

bila belek2..kualiti ok..keras ok..cun ok..tapi tengok punya tengok buatan china..hmm..mungkin gelas ni cuma berharga 30 40 sen sahaja la kot kan..

pandai juga promosi mcD ni..bila sebut percuma, semua orang nak dapatkan regardless kena beli something yang kurang munasabah..aiskrim sundae masa hujan2 tadi..munasabah tak..?? kejung gigi..

apa apa pun..memang gelas tu cantik..untuk kumpul semua sekali..?? oh tidak..rumah saya banyak dah gelas..tak kuasa la saya..

Advertisements

3 responses to this post.

  1. hehe…sy dh beli glass tu kaler biru…
    lgpun sy tgk brand glass tu mmg popular jgak la..hehe..
    mane tau yg tu coke yg sponsor sbb tender air die..hehe

    Balas

  2. aku nak jugak. tapi aku kedekut. rm13++ is too expensive for a glass. bek aku beli mug. baru rm1.50 seketul!

    hahaha

    Balas

    • btul2. klau rajin aku slalu dengar promosi barang2 elektrik mcm aowa, ogawa, water filter, pastu lepas isi form, dapat hadiah percuma..hehe. yg plg berguna sampai sekarang ada botol air aowa~~ =D

      Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: