boling tournament..again~

if u do follow my blogs since my 1st word here..i do hav a little story about my bowling tournament in usm..n since that..this is another tournament that i join officially~

mula2 saya dengar pasal tournament bowling ni, terus saya ingat satu nama..suzalina..haha..my partner in every game at usm..my teammate yang setiap kali main..akan dapat medal or hamper..wahaha..riak2..!!

tapi rupanya kali ni beliau tak dapat join sebab kena balik Kl hujung minggu for her own reason..it’s oklah coz saya juga dah ada team dengan geng2 HR..actualy satu hari tu saya main bowling dgn suzalina dan mereka ni ada di sebelah..kenal la kan..tegur2..then bila naik2 je opis esoknya..akak HR tu dah call saya untuk join team bowling dia..saya ok je..asalkan dapat bersukan =D

semalam my 1st n last training untuk tournament esok..sekali je training lepas tu terus main..sebab diorang memang betul2 tere..saya lak biasa2 je..saya rasa kurang yakin jugak..

takpe2..apa2 hal kita tengok esok..harap2 saya dapat membawa pulang hadiah berupa wang tunai sampai tempat ke 15..tak dapat untung..balik modal pun jadiklah..

doakan saya jangan jadik culprit utk esok..risau saya tak membantu..huhu..

Advertisements

5 responses to this post.

  1. aku pun terer gak main boling. terer masukkan dlm longkang la tapi. 100% accuracy. hahaha.

    Balas

  2. doakan kau sekali pun tak miss masuk longkang.
    biar ko kena crawl dalam longkang.
    amin

    hahaha

    Balas

  3. Posted by AzamHassan on Oktober 3, 2009 at 9:20 pm

    miza : longkang still ok..jgn kau baling ke belakang bola tu sudahlah..ada penonton cedera nanti, hehe..

    ezzanie : ceh..skali pn xde longkang..crawl dlm longkang..cite lama tu..haha..crawl turun bukit..ada beran…? haha..

    Balas

  4. nh unit paradrop la.
    apa yang berani?
    tulis nama atas batu lumut ribu2 tahun pun ok je~

    hahaha

    Balas

    • Posted by AzamHassan on Oktober 7, 2009 at 10:24 am

      ayat bosan dan menjengkelkan ketika itu : kalau saya suruh crawl atas batu2 nih kamu nak..??

      teka sapa cakap..hehe..

      “kamu tulis nama pasukan kamu..para raptor kat batu2 tu..memalukan pasukan sungguh…”

      wahaha..kasihan beliau..kena tampal balik lumut kat batu2 tu..

      Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: