tango~

my dear dyana loves dancing too much..she used to tell me of her dream to learn dancing in an official dancing class..

then satu hari tu saya pergi kedai video speedy di kompleks angsana..ingat nak carikkan dia cerita harry potter baru..half bloody prince apa entah tajuk dia..tapi rupanya tak keluar lagi yang original..jadik saya pun jalan2 carik satu cerita yang mungkin dia suka..i directly thinks that the story must include lots of dancing..

carik punya carik..saya terjumpa dengan satu cerita bertajuk Take The Lead lakonan antonio banderas..tengok gambar saya dah teruja sebab dia ada gambar orang menari tango..but seriously, saya rasa cerita ni best hanya kerana antonio banderas sebab dia hensem dan cool..jatuh cinta pun ye gak..lalala..

then i bought the video n gave it to her as hari raya present..im afraid she will not like it as saya sendiri pun tak tau cerita tu pasal apa n sedap ke tak..just follow my instinct..

then that night she watched it call me that she like it sooo much~~ in the phone she conclude the story for me and try to show me the dance move that antonio banderas did in the movie..but still..by the phone je la kan..so nak tunjuk camna..just can feel it on the way she excitedly tell the story..^^

earlier this night, saya bukak la pustaka video terbesar di dunia, youtube untuk carik if ada klip2 tango yang menarik..n suddenly..i feel that i fall in love with tango dancing as well..hehe..

so here there are some tango video that i love to watch..not because the sexy woman but because the sweet move of it..oh ye..mungkin juga sebab ada antonio banderas dan al pacino..2 org manusia yg hensem n cool pada saya =D

so..for all, enjoy the video!

for my dear dyana..umm..nothing to say..just..love u..^^


al pacino in scent of a woman movie .classic tango..


part of the story..antonio banderas..argentina tango..

Advertisements

9 responses to this post.

  1. waaahhh…dh pandai upload video…hehehe
    can’t imagine kalo awak dancing tango…hihihi

    Balas

  2. ooooooohhhh! aku dah tgk citer tu jugak! memang orgasmic scene menari dia. tapi agak SUSAH aku nak dengar lelaki pujuk lelaki lain hensem. selalu derang just say, “he’s cool” or “charismatic” or some other words equally manly. jatuh ego kot kalau cakap lelaki lain hensem. tak pun takut orang ingat dia gay. haha.

    by the way, al pacino tak hensem. he’s just charismatic. antonio banderas IS handsome, like any other latino guy with lotsa money. haha

    Balas

  3. what i meant by ‘cerita tu’ is ‘take the lead’. i watched them on HBO. have to buy the DVD jugak kot after ni.

    Balas

  4. Posted by AzamHassan on September 30, 2009 at 12:11 pm

    cikf : haha..saya sndri pn msih x dpt bayangkan..^^

    miza : oh ye ke..? ntah..dah dia mmg hensem so admit je la kan..ada jatuh ego ke..? huhu..al pacino is cool la..tu yg penting.kalau berlakon filem pn sesuai jadik mafia..best~

    Balas

  5. hm…..sy dpt bayangkan cm mana azam menari….waa…teruja! 😉

    love u too! (bg pihak dyana ^^)
    ala cikf..dia letak code je…sbb tu blh..opss… =P

    Balas

  6. oh ya..sy baru teringat..satu lg citer agak best, “shall we dance” lelaki tu tak tau menari…tp dia nk blajar menari utk surprise wife dia. sweet gk kot. kan miza? ^^

    Balas

  7. Posted by mashimar0 on Oktober 1, 2009 at 11:34 am

    shall we dance best..=)

    Balas

  8. Posted by AzamHassan on Oktober 2, 2009 at 9:00 pm

    amanda : ceh..mul2 masuk video..lama2 leh masuk gambar lak..hihi..

    mashimaro : shall we dance..hmm..boleh carik gak ni~

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: