09.09.09

cantik kan tarikh hari ni..?? saya pun tak perasan tarikh 09.09.09 sampai lah tengahari tadi saya conteng2 kat kertas..

jadi ada ke antara kita yang merungkaikan perasaan cintanya kat pasangan..? kira macam declare la tu..^^

or adakah pasangan yang berkahwin memilih tarikh ini..? sure hantaran pun mesti RM9999.99..lepas tu akan ada 9 dulang..yang pastinya, majlis tu mesti lepas terawih, haha..tp ada ke org buat majlis kahwin puasa2..? hah lantak..

mungkin ada kaum lain yang mengambil kesempatan meraikan tarikh 09.09.09 ni..kalau kantoi nak sambut yang ni, maknanya kena tunggu tahun depan la pulak 10.10.10..gila lama nak tunggu setahun..

apa2 pun, tak semua orang berfikiran macam kita ok..mungkin pada anda tarikh means nothing tetapi ada juga yang menjadikan tarikh tu sebahagian daripada hidup mereka dan mereka ada reason tersendiri untuk ingat semua nombor2 tu..

saya ada la jugak ingat beberapa nombor penting mcm nombor phone family (sure la kan mesti ingat..nak kena sambar petir..??), then nombor phone cinta (ni pun kalau lupa, memang merajuk setahun..), nombor2 kawan2 rapat, tarikh lahir, tarikh saya mula kerja, tarikh saya dapat neo saya, tarikh saya tauliah palapes, tarikh graduasi usm..banyak la jugak..

apa yang penting, apabila berlalu hari ini, kita sudah ada esok dan ingatlah bahawa setiap hari tu merupakan hari baru untuk kita..bergantung kat kita untuk jadikan hari itu hambar seperti hari2 biasa atau cantik seperti hari itu merupakan yang terbaik dalam diri kita..

enjoy ur life today coz tomorrow will never be the same..just like 09.09.09..tomorrow, we will never get this date again =)

Advertisements

4 responses to this post.

  1. btul2! sangat cantik. tp klau kawin tarikh ni mesti org kata, “no emergency” 999 hehe. hmm….dapat idea la…nk kawin 11.11.11 la =D

    Balas

  2. Posted by nurul on September 10, 2009 at 3:00 pm

    abg..apa lagi…cukup x bajet?? 11.11.11 nie.. x lama lagi dh tu…hahaha..ampoonnn^^

    Balas

  3. Posted by mashimar0 on September 10, 2009 at 3:36 pm

    sila bersiap sedia yer..2 thn je lg..lalalala~~

    Balas

  4. sy akan note kat hp 11.11.11,utk terbang ke wedding awak=)

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: