teruja dan bersyukur..

dis recent week is the most happiest week for me in the entire time..

haha..gila tipu the most happiest..tapi just nak menunjukkan yang dalam minggu ni adalah minggu yang pada saya agak menggembirakan..^^

de 1st one is the wedding of my long KMM friend..nasrul hadi n syifa’ izhar..both are my fren at KMM and both are really close to me..

majlis kahwin buat di shah alam di kompleks sebelah masjid negeri tu..tema hitam putih tapi pengantin dan kerabat je la yang hitam putihnya..majlis sangat meriah sebab saya dapat jumpa semua rakan2 JPP yang dah lama tak jumpa..dapat jugak jumpa semua rakan2 yang saya kenal..dapat berborak panjang..bergambar tak yah cakap la..tengah diri2 tu ada je tangan yang gatal petik gambar jugak..

cuma saya tak dapat nak spend masa lama lebih lama dengan mereka even dari tengahari sampai dekat jam 5 petang tu pun macam dah lama dah..just happy to see them all and the most is happy to see nasrul n syifa’ be together…congratz to both of u~

mcm syifa’ bisik kat saya masa jumpa dia, ‘thanks 4 coming…’ takkan terima kasih je kot kan..kita dah janji so awk mesti datang jugak kat wedding saya nanti..hehe..

pendek kata, wedding tu saya rasa sangat gembira..panjang lak kata, gembira tu gembira jugak..tapi pada sapa yang ada gambar tu terutamanya kepada encik anuar halil..upload la semua dalam facebook ye..almaklumlah, diri ini masih tak ada kamera lagi..huhu..

the 2nd thing that makes me feel quite happy is when my dear suzalina will reporting back to SDE this monday..welcome to SDE beb..cuma kali ni kalau boleh kau mesti pulun lebih lagi daripada masa kau apprentice k =D

cuma quite sad la sebab this is the 1st batch yang mereka terpaksa singkirkan beberapa apprentice daripada terus absorb ke SDE..mungkin dah terlalu ramai atau mungkin takde projek atau mungkin ada la agenda SDE yang saya tak dapat jangkakan..

tidak mengapalah, once here girl, give your best shot k~

so malam ni saya mungkin boleh tidur dengan penuh senyuman..dengan penuh kepuasan sebab apa yang saya inginkan akhirnya termakbul..but terkilan jugak sikit sebab one of my best friend yang saya nak sangat jumpa masa wedding tu tak dapat datang sebab hal peribadi..tidak mengapalah..

other than that..i think it’s enough for me to makes me smile this entire week =)

Advertisements

2 responses to this post.

  1. uit…thanks for coming la kn..
    heheh..tu je..x de janji2 len..
    kekeke…ok ok..insya ALlah nnt sy dtg plak awk nye…make sure jgn wat time kol 3 ptg ari rabu la..time tu ada management meeting kt samsung ni..mmg x leh skip…~~
    take care…jmpa slalu kt johor nnt insya Allah

    Balas

  2. Posted by AzamHassan on Julai 6, 2009 at 10:44 am

    ahaha..takkan la nak buat weekdays syifa’ =D

    nnti dah tiba johor rajin2 la kontek ye..boleh kita gi mabuk2..makan ramen ke..hehe..

    take care both of u..slamat bersamsung..kalau ada DVD player blu-ray lebih..pos la kat saya satu k..

    hav a nice ‘new-status’ day dear..^^

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: