broadband..

oleh kerana internet di opis saya sudah di blok hampir keseluruhan, maka saya hampir bercita cita untuk memiliki sebuah broadband..

tapi macamana..? di rumah dah ada streamyx..setahun pulak tu..then tiba tiba nak bayar broadband lak..hilang akal apa..rm60 + rm90 = rm150..hmm…banyak juga tu..

tapi bila duduk opis, kalau dah bosan bekerja, sebagai seorang anak jantan yang hidup pada zaman milenium, internet adalah segala galanya..lagi2 kalau dapat chatting..gila bahagia hidup~

masa di kampus dulu, seingat saya, saya sangat hangin tak tentu pasal bila dapat tahu jiran sebelah internetnya berfungsi baik tetapi bilik sya macam haram..sehari tak chatting, rasa macam disentap sanubari..

jadi..perlukah saya membroadband kn diri juga..? seriusly, ad broadband bukan untuk bekerja tapi untuk berhibur semata mata..bagaimana..??

tepuk keyboard, tanya usb port..

Advertisements

One response to this post.

  1. keyboard terpaku kerana memikirkan dia bakal dihentam berkali2 lebih drpd kebiasaan dek kerana En Yahoo Messenger. USB Port terasa senak kerana perutnya bakal diisi tanpa henti…

    Lalu mereka berkata…. “Kami milik opis ni, bukan milik kamu. Kami memberontak!”

    Pendek kan citer…setiap bulan beberapa helai kertas berkaler bakal bertukar tgn.. (^_^)

    Hm..sy rasa sblm beli better tnya kt area mana yg broadband tu cover sbb wlaupun dia claim bnda tu laju, tp sbnrnya depends on certain area gk. Klau stakat kt sime darby je ok, tmpt len tetiba takda..tak brbaloi gk 😉 and org kata celcom lg ok. ntah la.

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: