potong apa..?

satu ketika di site..

brader A : dik, kau dah siap tak bawak baju2 suma..tadi boss call aku kau kena ikut kapal ni pergi miri..bape hari pak ke labuan ya..?

pilot kapal (barge) : iyaa..dari p.gudang sini..terus laut china selatan..iyaa 4 hari mungkin..ombak 3 4 meter…

brader A : hah..4 hari je dik..dah siap lom..?

saya : ish..takkan la bang, huhu..

(actualy..dari awal lagi saya dah tau dia gurau2..saja layan..)

brader A : ni (sambil tunjuk kat saya), dah besar2 ni nanti kang pindah la kompeni ni nanti..(sambil borak dengan pilot kapal)

saya : ish..x bang..saya akan stay kat cni..hehe..

brader A : ceh..tipu la kau dik..potong k**e la kalau kau stay sini lagi..hahaha…

kemudian beliau terus prgi sambil masih ketawa meninggalkan saya terpinga pinga..berani ke dia nak potong..? potong apa agknya tu…musykil2…

4 responses to this post.

  1. Posted by mashimar0 on Jun 12, 2009 at 8:49 am

    p0t0ng pe yek???hmmmmm…

    Balas

  2. Posted by aaDc on Jun 12, 2009 at 2:15 pm

    aku tau potong ape, potong *oe* la,
    potong ape lgi,
    btol x azam??
    hehe

    Balas

    • Posted by AzamHassan on Jun 12, 2009 at 7:14 pm

      mashimaro : xpe2…jgn pkir…abaikan ye..hehe..

      aaDC : ahaha…mungkin betul..smestinya..!

      Balas

  3. Posted by mashimar0 on Jun 15, 2009 at 3:22 pm

    wahhhh..ape 2 yek??hahahaha (sib0k nk tau gak)

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: