pulang~

tepat jam 2036H tadi, kapal terbang yang membawa rombongan kami mendarat di lapangan terbang senai..alhamdulillah semua plan di sabah especially di kota kinabalu berjalan lancar =)

perasaan saya sangatlah gembira dan excited..lagi2 bila saya dapat rasakan betapa lajunya sebuah kapal terbang ketika mula2 hendak terbang..at least tercapai juga impian kecil saya nak naik kenderaan yang sangat laju..even tak pernah terlintas langsung yang kenderaan itu adalah kapal terbang..haha..

banyak sangat perkara yang ingin deceritakan tapi ingin jugak saya nyatakan bahawa kami bukan ke sabah untuk berjalan jalan sakan..kami ke sana dengan tujuan untuk lawatan balas ajk masjid kota kinabalu yang pernah melawat johor bahru dan kami juga ingin melawat damai specialist hospital yang telah di ambil alih oleh Jcorp..kami juga melawat rumah anak yatim di tambunan yang akan berkolaborasi dengan rumah anak yatim darul hanan di johor..

jadik, tiadalah sebenarnya berjalan ke sana ke mari..jika ada masa lapang pun, digunakan sepenuhnya untuk shopping~

apa2 pun, saya dapat simpulkan yang lawatan kali ni sangat menarik dan sangat bermakna pada saya..maybe this can be trip of the year pada saya..

i’ll talk later about this trip n de pic will be uploaded in my frenster later too..cuma bila saya pegang kamera, saya yang ambil gambar..so tak banyak gambar saya..hehe..

till then..setakat ni..habis sudah..^^

Advertisements

One response to this post.

  1. cepatnya update!

    tak tdur ka??

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: