donlod..

mcm gampang ejaan..tapi tu la download dalam bahasa melayu..donlod..haha..

saya baru membeli satu akaun rapidshare daripada rakan saya amin polimer yang masih lagi meneruskan karier sebagai pelajar master di kampus kejut usm..terima kasih bro kerana membawa aku ke jalan yang benar..semoga anda sentiasa diberkati dan sentiasa berada dalam lingkungan orang2 yang kaki internet..

dengan adanya akaun tu, bolehlah saya mendonlod sesuka hati dari internet terutamanya cerita prison break dan gossip girl yang saya ikuti sejak 1st year di usm lagi..sangat gembira sampai rasa macam nak gigit papan tanda taman gembira kat jalan masuk taman saya tu..sangat gembira sampai rasa macam nak bersalaman dengan setiap bangla di keliling sambil berkata,”berapa..? baru lama..? hijau..? terima kasihhh..”

rasa sangat gembira sampaikan queue donlod saya terus ada 10 file yang berterusan..yang paling seronok, bila saya off komputer nanti pun, dia masih boleh resume donlod..tak macam sebelum ni yang saya pulun dengan membiarkan komputer on sepanjang hari..memanglah bil elektrik jadik dekat rm200..hilang akal apa..

tapi hakikatnya, saya mengambil pelan streamyx yang paling murah jadik kualiti donlodnya agak mendukacitakan..dengan kelajuan cuma 384kb..saya terasa bagaikan mahu bcabut wayar telefon pastu ikat kat leher dan gantung diri..kadang2 tensen juga..

adakah perlu upgrade kepada pelan yang lebih baik..? tapi lebih baik operasi bermakna lebih duit..dan lebih duit bermakna lebih belanja..

apa2 pun, saya sudah gembira dengan adanya barang baru yang diperkenalkan dalam hidup saya..tq..^^

fikir2 kan..dan selamat beramal..

eh..bukan2..fikir fikirkan..dan selamat mendonlod~

Advertisements

7 responses to this post.

  1. hiperbola….

    ok klau begitu…. bang, muvi satu! bg yg plg best di abad ni k!

    Balas

  2. Posted by isma aliff on April 22, 2009 at 11:11 am

    hek eleh…nape ko xgantung jer diri ko tuh…leh planner lain yg masuk..mintak2 la pompuan yg mempunyai body yg menggiurkn..bkn spt akram..lurus dan berkerak2..hahhahaha…!!!

    Balas

  3. Posted by AzamHassan on April 22, 2009 at 12:25 pm

    isma sialan keji #2 : akram : butuh la kau! dah la pkai email klasik..pastu sibuk2 dgn psir gudang…

    (aku sampaikan je..hehe..)

    Balas

  4. Posted by Roslan Madun on April 22, 2009 at 10:28 pm

    selamat datang ke dunia warez…

    Balas

  5. Posted by afm8533 baik hati on April 25, 2009 at 12:50 am

    ek eleh…azam telur goyang,donlod jgn tak donlod..
    kumpul jgn tak kumpul..

    Balas

  6. Posted by shawal on April 30, 2009 at 12:03 am

    mat don..haha

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: