perdana menteri ke-6

tahniah datuk seri najib dgn perlantikan sebagai perdana menteri malaysia yang ke-6..

dengan perlantikan itu, cukuplah 6 orang perdana menteri yang membawa nama RAHMAN..

R-Rahman
A-Abduk Razak
H-Hussein
M-Mahathir
A-Abdullah
N-Najib

bagus2..tapi dah habis nama rahman ni, jadik nama apa pulak…? mesti pegang nama Abduk Razak lak..ikut ranking, hehe..kalau nak buat nama azam..hmm..siapa azam? who the hell..? what kind of tiger he is..? ish ish ish..jauh panggang dari api..

terima kasih kat pak lah kerana jasa jasanya sepanang pemerintahan beliau..beberapa perkara telah di bawa masuk dalam pentadbiran, beberapa perkara telah diperkenalkan..

tahniah jugak atas penganugerahan Tun kepada Pak Lah..he’s deserve it rite..

all the best utk datuk seri najib..semoga menjadi nakhoda yang sejati..semoga saf saf yang ampuh tu kekal ampuh sampai pilihanraya seterusnya..kalau tidak, bungkus la kalian semua..saya tak mahu servis bertukar tangan..huhu..

saya sebagai rakyat dan pengikut barisan yang setia akan memberi sokongan terbaik yang boleh..tapi untuk mereka yang terkenal dengan politik wang tu, go to hell la beb..buat bazir duit rakyat je..

semoga malaysia kekal aman dengan pentadbiran yang kemas dan pelaburan yang berjaya..sebaiknya kekal merdeka hingga bila bila walaupun ada beberapa pihak yang tak tahu dek untung cuba nak mempertikaikan kedaulatan malaysia..

go to hell juga untuk mereka..kecik2 tak nak mampus..

wahahaha..garang gila~

tahniah untuk datuk seri najib…terima kasih pak lah..dan saya harap mereka juga berterima kasih kepada rakyat yang menyokong mereka..saya? umm..saya dah mula menyumbang cukai kepada kerajaan sejak 2 bulan lalu..jadi berterima kasih la kat saya sekali~

ahaha..baru 2 bulan dah kerek..ada orang berpuluh tahun sumbang tak kecoh pun..aparaa..

wish harga barang tak naik lagi..wish minyak tak naik lagi gak..wish tol pun tak naik..wish everything is reasonable for us to live in the future~

dulu kini selamanya…^^

Advertisements

2 responses to this post.

  1. wahahaha~ well me n PM najib tu sekampung,sedaerah dan senegeri..member kamcheng la kire nya..bangga aku kejap..kejap jela..

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: