journey to kedah~

sok malam kami 3 beranak akan mengembara ke utara tanah air..ke kedah darul aman..ke universiti utara malaysia utk mengikuti pesta konvokesyen master abg saya..yihaa~

dgn berbekalkan cuti tahunan 24 hari, sy telah pun memohon 3 ari drpd nya utk ke kedah ni…brehat dari kesibukan yard yg sentiasa penuh dgn kerja kerja yg amat mencabar..

ceh..mcm saya je yg wat construction tu ..sy ni indirect manpower je..pagi gi site, ptg kat opis dah..hehe..

oleh kerana konvo bliau adalah pd sabtu pagi, so jumaat tu sy dpt bayangkn byk aktiviti akan dilaksanakan termasuk berjalan jalan di sekitar kedah..masa abg sy konvo degree dlu pn byk gak gi jalan2..so apa salahnya melawat lg skali..

baju2 nike pirate sudah tentu jadik sasaran saya..jersi arsenal home n away gak..pastu asam2 dan makanan2 yg ingin di bawa ke opis utk menjamu opismate juga turut tidak dilupakan..hmm..apa lagi ye..stalaktit atau stalagmit kat gua kelam? boleh ke..??

papepun, doakan perjalanan kami esok..sy akan pulang ke jb maybe ahad atau isnin..isnin pn sy mntak cuti gak..haha..best best~

de most important is..perjalanan ke kedah ni ngam2 bila mana gaji saya baru je masuk arini…baru la leh berjalan dgn pnuh snyuman..^^

smpai jumpa ari kendian ek..dont drink n drive..jgn melintas sperti ayam..tima kasih..

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: