pemberitahuan..

dgn permanent nya saya di sde, sekadar memberitahu yg skang sy dah ada email yang di beri oleh kompeni~ emelnya adalah :

azam.hassan@simedarby.com

jdik emel ni juga aktif saing skali dgn emel yahoo saya…

dgn adanya emel kompeni, sy x akan miss dgn gosip2 sekitar sde..sy juga x akan miss dgn event2 yg penting yg biasanya saya tau lpas sminggu suma org tau..

segan x bila arini kita ckp,

“eh, ujung mnggu ni ada safety day la..”

n org len sumanya jwab,

“tau lama dah..kan ada dlm email..”

segan x..? kita pnya excited tau ada majlis tu padahal suma org dah tau lbih lama dr sy..

nyaris sy x terjun laut utk menghilangkan rasa malu..

btw, fikir2 balik, saya xsangka secepat ni masa berlalu..mcm baru2 ni gak sy gi interviu kat sde, mcm baru2 ni gak sy present my final apprentice presentation but now sy dah ada emel sndri yg menandakan saya warga sde yg tulen..dasat kan…pantasnya masa bergerak =)

sy harap emel ni kekal lama..azam.hassan tu kekal la tp @ kat blakang dia tu akan bertukar ke kompeni lainkah..?? xpasti pula, hehe…

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: