~ViaGra~

pg2 before mula mood nak keje, smpat la jugak saya melayari internet bukak the sun versi UK..tertarik saya satu crita tentang viagra..

viagra..saya sure suma org pn kenal..suma org pn tau bentuk dia..kalau buat soalan who wants to be a millionaire bernilai Rm1 juta, mmg rugi bsar la..ntah2..siap ada rakyat yg tau exact dimensi pill tu..

sy? ilang akal apa saya nak amik..huhu..tgk pn xpernah tp kat malaysia ni saya xpasti nak dapatkan mana pil tu..kena gi hospital la kot kan..farmasi mustahil jual mcm tu je..

tp viagra ni sgt membantu utk kanak2..dalam artikel yg saya baca kat the sun ni..ada kes di mana budak umur 2 taun dah kena amik viagra regularly 4 kali shari..dan jika dia miss viagra tu, dia mungkin akan menghadapi risiko mati..

tujuan dia adalah bila dia amik viagra, dia akan membantu pelancaran pergerakan darah dari jantung ke seluruh badan sbb budak kecik tu ada masalah darah kurang oksigen..mcm tu la kot yg saya faham..paper tu pn bahasa org putih~

doktor kata viagra slamat utk budak2 kecik..malah sgt membantu mreka utk kes2 sakit kritikal mcm ni…viagra gak x akan memberi kesan yg sama mcm org dewasa..kesan apa la tu agaknya…hahahaha…

smoga dak kecik yg bernama calvin tu cpat smbuh dari sakitnya dan bila bsar dah xyah amik ubat lg..

jgn tiba2 ada org dwasa kat malaysia ni gi hospital dan buat alasan yg sama mcm adik calvin ni utk dptkn viagra trsbut…hah, lantak..

Advertisements

3 responses to this post.

  1. wah wah~~
    klau girl kurang darah cmna??

    Balas

  2. Posted by amanda on Mac 2, 2009 at 3:12 pm

    hihi…tak blh ka… =P

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: