aduhai..

arini mcm biasa..saya naik opis dlm jam 740..awal dah la tu..yiha!

sbb arini sy try masuk bandar psir gudang dlu instead of straight lalu haiwey..nmpaknya jalan tu leh jadik jalan yg baik sbb sy compare dgn seorang kancil pink yg keje di SDE..dia ada kat dpan saya..mcm jauh gak la..then bila saya lalu dlm, sy smpai dlu kat simpang masuk SDE tu..

hei..hei..bangga~~

tp bila sy dah msuk opis, dah gi kafe tapau mkanan..baru je nak dduk, lead planner sy pn pnggil..

“azam…haa..akram skali..meh cni..”

saspen gak sbb dr matanya tu kali ni bukan nak bg keje..

mmg btul jangkaan saya..mula2 skali dia tnya kitorang balik kul bape smalam..mmg kitorang balik awal sbb rasa dah xde apa pastu ttba dia ckp..

“korang xpegi meeting smalam..?”

terkjut la gak sbb kami btul2 unaware..pastu mula la dia crita suma2..yg dia sdih la sbb dia balik meeting ptg tu tgk2 kami dah xde..pastu bukan slalu dia nak mntak tlg kami stay up..

pastu ada la lg gak dia kata knapa masa apprentice dlu leh balik lmbt.??

tp..kami bukan sngaja balik awal..mmg kami btul2 xtau..even klua da keje, sy rela stay back smpai kul 7 lbih mcm arini even xdibayar..

dah tgh mrah2 tu..ttba secretary planning, kak seri dtg…

“sori ek kcu..kak ipah..nak beli jeruk..?”

lead planner sy pn..beli la dua then bg kami satu..

“nah, kongsi2..” katanya…

dalam hati saya..adakah k.ipah cuba pujuk kami dgn sebungkus jeruk..??

somehow..we’re sorry n we’ll nver do it again…

tima kasih utk jeruk..hehe..

Advertisements

2 responses to this post.

  1. 1 – bkn ke SDE byr awk beribu utk flexi hour..so kenala be VERY FLEXIBLE~ hehe

    2 – tu la..ingt mknn kucing je..kucing tu tak kisah pn klau awk bg dia mkn tulang kering..

    3 – ptutla arini beriya balik lmbt wlupun takda keja sgt pn tuu =P

    4 – jeruk pn ok wat! ^^

    Balas

  2. Posted by AzamHassan on Februari 19, 2009 at 10:54 pm

    5 – janji dia xbuang saya dr sde ok la dah~

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: