cuti thaipusam..

ujung mnggu ni sy rasa sgt best sy bercuti..idak la bercuti jalan2 ke mana..ari sabtu tu even cuti tp lead planner sy panggil dtg opis sbb ada beberapa keje yg kena siapkn..sy igt dtg pagi tu leh la pulang tenghari tp last2 pulang dkat2 jam 5 gak…dapat la elaun rm20 sbb keje masa cuti..jadik la wat geli2..

then ari ahad lak, bergerak la neo sy ke batu pahat utk ke keje kawin di bukit pasir..jalan jauh, parking pn redup di celah2 pohon kelapa sawit tp jnji makan sedap n pngantin agak lawa dgn berpakaian ala barat aritu..abis je keje kawin, neo sy pn bergerak la pulak ke bp mall utk berjumpa my dear dyana..dah alang2 tba sna, msti la kna jumpa kn~

the whole day is really nice..even bukan kami berdua je sbb ada kwn sy ikut gak msa tu tp suka gak la tgk dia snyum, hehe..thanks..^^

cuma sy xpasti knapa cite changeling msih xde kat batu pahat, kami merantau ke setiap shopping mall kat batu pahat tu tp xde pn cite tersebut..ke x kuar lg..? even masa ke city square jb dgn suza n put tu pn sy rasa changeling kuar dah…ntahla..misteri btul..

sy bergerak dr bp mall tu pada jam 9 malam..sbb sy mmg nak berkejar nak tgk arsenal men mlm tu..dpt tgk 2nd half pn jadik la..tp sy syukur xtgk full sbb arsenal bermain agak najis pada malam tu..cis..

ari isnin lak sy bgn pagi je dlm kul 12 camtu..umm..xtau la pagi ke x..haha…ayah sy trus ajak main badminton.saya ok je sbb sy tau salah satu takdir saya akan menggantikan lee chong wei atau paling idak pn zakry latif..sronok gak la mengisi masa lapang bersama family sbb saya rasa lpas2 ni sy jadik smakin sibuk..so gunakan masa tu spenuh yg mungkin..

tp..esok dah start keje..tp ok je la gak pada sy..dia byar saya ribu2, mmg la sruh keje..sy pn makan dgn duit tu so komited is a must rite…

so kapda mreka yg meraikan thaipusam, slamat bergembira dan slamat beraya~ bagi mreka yg mcm dah di cangkuk cangkuk badannya tu, pastikan dptkan rawatan doktor..nnti berjangkit penyakit lain lak pastu..

for arsenal players, especially denilson n bendtner, both of u can’t play if just waiting the ball to roll on ur feet..

(poyo..budget ada la kn player arsenal pulun baca blog ni..sure dia xfaham)

for all…have a nice day ahead n musim2 kering ni bnyakkan minum air..nasihat daripada jabatan kesihatan..

daa~

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: