langkawi..

arini kwn2 sy di usm akan ke langkawi lg skali..ada gak beberapa rkan yg dah keje join gak..sy tringin sgt nak pegi tp apakan daya..masa dan keadaan yg btul2 xleh blah stakat ni..

satu mybe mmg psal sen..satu lg psal cuti..sy baru je sain kontrak arini..borang sy xabis proses lg camna sy nak apply cuti..n dlm keadaan biasa, sy xleh nak berlibur dgn swenang wenangnya..i have seriously tight budget to handle on..hopefully dgn salary baru ni memberi sy senyuman smpai telinga..or mybe tlinga saya pun senyum sama..ish..horror tu…

msa kami ke langkawi taun 2007 tu..i feel it was the best trip dat we’ve conducted..xdinafikan teluk batik 2005 best..pangkor 2006 tu brtambah best…langkawi 2007 is the best of all..i spare all my ptptn there..ye la..sy bersih dpt 600 je satu sem..so nekad je la..rakan2 pn ada yg tempah sy utk bwakkan sekaton rokok utk diorg..apa ada hal..bwakkan je kn..jnji xkna cukai..sy pn pulun beli bebrapa cenderamata n coklat..sy xpndai berbelanja so bla sy suka..sy amik je la…

mcm2 gak la jadik kat sna..bbq yg cuma pnaskan ayam sbb akak tu slah dgr arahan kitorg..burung yg leh berkata kata…then kes gmbr xde kpala (seriously happen to us)..then kes men kad mlm2 pastu ttba rasa xsdap badan rasa dperhatikan..pastu men kad ala2 poker berduitkan kerang smpai lewat mlm..pastu kwn sy memancing tp pulang tanpa hasil..kwn2 sy layan hisap paip mcm datuk2..n ada gak isu hset baru kwn sy yg bila nak cuba amik gmbr di satu tmpt tu, hset dia jem..saspen gak..

however..the trip ends succesfully..kami dpt ke kete kabel..sgt cun permandangan dia smpaikn kami terpaksa men kapal terbang ketas..mybe msa tu cantik xde guard..so dpt main dgn meriah..hehe..gambar xperlu igt..ntah bape ratus total snap kat atas tu saja..it was really nice to have the sweet view..really2 nice~

slain tu, sy lak dpt tgk penguin yg sgt comel di akuaria kat pantai chenang tmpt kami tnggal..tp mnggu dpannya lpas sy tgk binatang2 tu..kuar lak suratkabar yg akuarium tu dah diracun..abis suma ikan2 kat dlm…slamat sy smpt tgk arwah2 itu~

smoga org yg mracun tu dpt balasan stimpal di dunia..jahanam!

last day trip kami, dpt gi the famous dataran helang tu..we spent lots of time there..brgmbr..bergumbira la bak kata org dlu2..helang tu sgt lawa..bsar dan lawa..klu korg tgk sapa je yg ada amik gmbr kat langkawi, sure pose dia sama je kat huruf2 tu..sbb view dia mmg cantik..

lpas tu kami pulang n it was the last trip that we can organize..lpas tu suma kecik2 je la..gi bukit tambun je kot..

camnapun..sy ttp suka trip ke langkawi tu..i’ll honeymoon there later bla dah kawin..haha..

so to all my frens yg akan ke sna jam 5 pg ni nnti…jalan baik2..smoga suma slamat pegi slamat kembali..wish cuaca kat sna baik2 blaka n wish dpt tgk gmbr2 kalian nnti..hope all of u njoy every second n de most is…slamat bergembira..miss u all…^^

2 responses to this post.

  1. nk ikut~ ^^

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: