dua ke tiga

arini sy cuti..smalam sy dah wat clearance sbb sy dah abis kontrak apprentice smalam~ alhamdulillah..lepas suma carutan yg saya terima masa 2nd prsent tu ari, sy akhirnya diterima jugak msuk sbagai salah sorang staff permanent sde..hehe..

tp sy msih ada lg 6 bulan tp bukan as apprentice tp as probition..kira sy dlm pemerhatian la lagi ni..klu ttba sy curik 5 6 batang beam..or ttba sy bertumbuk dgn sekuriti..atau ttba saya bg arahan yg bukan2 smpai runtuh satu module, so sde berhak tendang sy kuar smula..

sy hrap sy xde la wat camtu..^^

so rhat2 arini, sy rsa lapang sgt sbb xyah nak pkir utk isi log book lg even monthly rport ttp kna buat..tp small matter la tu..sy pn tiap2 bulan tlg lead planner sy wat monthly report projek..kira akan dtg bila sy ada projek sndri nnti, sy pn ttp kna ada monthly report..bak kata org, practice makes perfection~

so, esok sy akan dtg smula sde sbagai staff baru..kira nmbor staff sy lpas ni dah xde P kat dpan dia..pastu sy pn akan ada email sndri..sy pn leh ada claim suma2..n yg penting salary sy pn di revise smula..leh la bernafas skit..

adakah sy akan memiliki jam swatch chrono baru? adakah neo sy akan memiliki rim baru berwarna emas? adakah sy akan memiliki safety glasses yg lbih bergaya dr google renang yg sy pkai skang..??

kta tnggu dan lihat dan sy harap sy dpt membesar kat sde ni dgn cmerlang..

thanks to my mentor..thank to my ofis mate..thanks to all de support dat ive received from all..

the most is..thanks to my boss sbb klu diorg call boss sy then boss sy pn kata “aku xnak budak ni..” so sy takkan diterima gak utk jadik staff sde..

thanks to all..!!

Advertisements

8 responses to this post.

  1. um…apa kata rim emas tu tukar dgn ‘hadiah utk kekasih” ? hikhik~

    Balas

  2. Posted by Abun on Februari 4, 2009 at 10:24 pm

    lu suda naik gaji…lu sensaler…gula..gula..

    Balas

  3. Posted by ~mashimar0o0o~ on Februari 5, 2009 at 1:43 pm

    wahhhh..tahniah di ucapkn kepada en.azam hassan kita~~ =)

    Balas

  4. Posted by ~mashimar0o0o~ on Februari 10, 2009 at 8:44 am

    time kasih je ke??kurang2 p0s la ptg mashimar0 bes0 ke..hahaha

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: