JLD 8100

arini bz..pg2 lg sy dah gi site nak ushar turbine compressor yg dah tba dr singapore..tp xleh loading lg la..tnggu kren n manpower katanya..so ptg ni nnti sat2 lg mybe baru dia nak mula punggah..sy pn lpas tgk2 turbine tu, sy gi kat carpark..start kete..trus ke pipemill yg tmptnya agk jauh gak la klu jln kaki..tgk jam baru kul 9 lbih..kul 1030 nak bwak my dear suzalina plak gi amik jacket dia kat warehouse..so ada bnyk msa nak tinjau2 kat pipemill tu..

abis je tgk2 dia pipemill..borak2 skit dgn welder tu..sy pn balik..tp xparking trus..sy parking kat tepi jln je sbb nnti nak gi warehouse..then lpas kunci siap2..sy pn msuk ke opis..

kul 1030, suza dan sy pn kuar utk ke warehouse..tp apabila tba di kwasan tmpt sy parking..sy tercengang…

“mana kete aku suza..?”
“ntah..kau parking mana..?”
“cnila…wah..bnarkah ini..?”

leh kata sebotol darah sy nek kpala msa tu..klu otak ni leh bukk..mencurah sumanya kuar..mcm air pancut wa ckp lu..seriau rasa..

then sy prasan kat kete blakang tmpt sy parking tu ada notis kompaun..sy cal nmbor trsbut dan dia pn ngaku ada lori dtg tarik td sbb mengganggu lalu lintas..

sialan..

then..instead gi amik jacket suza katwarehouse..kami ke jalan keluli 7 mnggunakan kete kwn..tmpt di mana koleksi kreta yg ditarik dsmpan..dari jauh nmpk dah kete sy…huhu..

lpas urusan suma slesai dan yg penting slepas sy mmbyar rm110…kereta sy pn dlepaskn dr thanan…dan dipandu smula ke tmpt parking asalnya…

thanks to suzalina n puteri dahlia for helping..klu x mlas gak nak amik kete tu..balik ptg kang nek bas je la..

moral of the story..jgn parking merata rata ktika anda di pasir gudang..tiada erti kaw tim dlm kamus kehidupan seorang penarik kete…

2 responses to this post.

  1. Posted by ~mashimar0o0o~ on Januari 22, 2009 at 11:31 pm

    huishhh..cuak2 bace ni..ingt ilg da JLD..br ingt nk curi..hahaha

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: