cis..

IT SDE ni dah block suma messenger..trmasuk e-buddy..damn it..apa objektif mreka pn sy xpasti la sbb diorang kat IT department tu..masing2 pulun chatting..guna ym lg..boleh je..mcm haram..

tnggu la sy permanent nnti..sy akan suarakan bnda ni..sy akan mebangun bersama ummah..sy akan bersuara utk pentingan suma…

haha..poyo~

btw, sbagai rakyat yg idup di era internet n messenger..susah nak trima prkara ni..plz la..bg la kbebasan utk berinternet or messenger ni..ada kpentingannya…

klu kat kmpus dlu..klu shari xde intrnet, satu kmpus gelabah puyuh..satu kmpus mati kutu sbb xleh ym..

produktiviti? sy rasa xde messenger ni lg mlemahkn moral kot..

any replies guys..? maybe u hav another thought of it..

Advertisements

3 responses to this post.

  1. btul2..stuju! tmpt kite pn diorng block segla makhluk yg kununnya melekakan.. eh heloo…ktorng dh bsar ok…bkn student lg… ym, messenger, frneters, myspace, you tube..sebut la apa pn suma diorng block..huh..

    but its ok..try this : http://www.ultrareach.com/

    😉

    Balas

  2. Posted by webmail on Januari 1, 2009 at 11:21 am

    Pada aku , aku setuju je kalau kena block, only few personnel saja yg tak menyalah gunakan internet , yg lain….fuyooooo….layan TV, chat dan sebagainya….memang ada cara nak bypass all of this crappy block, just google around you’ll know. Kalau aku la utk org yg suka chat ni dan melayan youtube yg tak berfaedah block je dari guna internet. Hahahahah….jgn marah haaa

    Balas

    • Posted by AzamHassan on Januari 1, 2009 at 12:56 pm

      haha..btul2..msti kna block beb..klu dah layan tv, u tube suma2…mmg mlampau la dah..

      tp msalahnya dia restrain trus org dr guna tenet..yg boleh ukk portal opis n antar email opis je..nak chatting pn..leh chatting sesama opis..tu yg xbest tu..ada skali tu the sun pn dia block gak..

      xtau la kn..ikut org la..sdang2 sbuk bkerja..xde msa pn nak bukk site apa2..just suka surfing n chatting bila perlu je, hehe..

      Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: