salam maal hijrah..

taun ni saya doa awal n akhir taun di sebuah masjid di peserai, batu pahat…xmcm taun2 lalu..sy doa di msjid kmpus kejuruteraan usm..so taun ni ada skit kelainan la..

tp sy duk jb? knapa smpai peserai..? sbb sy baru balik dr mjlis pertunangan kazen sy di bp tu..balik dr situ lak trus ke kl..melawat pakcik saya di salak south..

knapa salak south n bukn south salak ek..? hah, lantak..

yg bestnya..imam masjid peserai tu sgt best..ntahla knapa tp karisma dia tu sgt best..cara dia brcakap..cara dia greet org2 yg hadir..mmg ptut la dia jadik imam..hehe..

so..salam maal hijrah utk suma orang islam di dunia ni yg faham bahasa melayu..ye la klu xfaham camna dia nak tau sy wish taun baru ni..

smoga taun baru mndatangkn lbih kceriaan dan ktenangan kat kita suma..^^

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: