sekilas masa

jam 10 pg xbape tepat..sy merantau ke opis klien utk tnya psal report yg dia dah comment..bukn calang2 boss dia comment..ada satu tu smpai 5 6 tasnda seru…tanda soal jgn ckp la..berlambak..leh wat joget2 atas ketas tu..

what the outcome???
due to what???
what SDE has done since then???
Real concern!!!!
sialan hanyut lagi bergolek golek!!!

idakla..yg last tu sy tambah je..

so bila dah jmpa boss dia..dpt la clarify skit2..rupanya yg dia comment tu advance pnya..report as per 28 november tp dia comment as per latest..mcm gampang..suka2 je nak mrah org tanpa usul periksa…

“ya..ya..ya..this one should not be here..ya..ya..ya…dont mention it in the report..ya..ya..”

ckpla ayt di atas dlm msa kurang 2 saat..sperti bilau lakukan kpada sy..

3 responses to this post.

  1. hye azam…jgn tensen2 keje k~

    Balas

  2. xtensen..tp kdang2 klakar rasa..hehe..

    Balas

  3. saje je nk tunjuk kuasa~

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: