perjalanan pg..

baru lpas td sy gi jumpa pihak klien nak tnya psal smthing yg x tele dgn weekly rport sy..pulun brjalan dr opis ke sna yg meminum masa lbih kurang 1 minit..pnat gak la beb..nak pnjat tangga lg..pintu type 2 lg yg berat tu..lg la memakan tenaga…slamat dah ada nsik goreng dlm perut..

smpai sna dah kena pulun speaking lak..tp pdulik apa kn..kta org mesia..so sy campur2 je la bahasa melayu n inggeris..pd sy bukn rojak..cuma menginovasikan bahasa, hehe..

dah slesai..sy balik n lapor kat lead planner sy tp rupanya ada data yg sy ter miss nk tnya..maka berkatalah bliau,

“fokus k azam..kau pn dlu msuk palapes kn..”

dgn mental hmpir rndah, berptah blik la sy ke opis klien..slamat brjalan je..nak ikut klu sy mental rendah ni, sy side roll ksana smbil mnjerit nmbor tentera sy, huhu..

so pngajaran utk arini : fokus..sefokus bku skor A spm terbitan fokus publication…

skian..majulah sde utk negara~

Advertisements

One response to this post.

  1. huh…dahsyat….

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: