johor bahru..

yaaa..jb mmg kota metropolitan n sbahagian warga jhor menggangap jb sbagai kota keriangan di mana bersepah sepah shopping kompleks yg tmbuh bgai cndawan lpas ujan tp sudah siap dmsak brsama tepung menjadi cendawan goreng..ditambah pula dgn danga bay yg smakin mmbngun..sapa dtg jb xgi danga bay, anda silap bsar bro..bagai pegi genting tp mengelak drpd kena awan~

yup..jb segah namanya n sy bangga jdik warga jb~

mybe taun dpan jb akn brtmbah 2 org lg warga sorg dr selangr n sorg dr kelantan menjadikan jumlah rakyat jb lbih bnyk dr biasa..tp 2 org je pn bro..xberubah pn…saja wat gempak..both of them is best fren of mine dr usm lg..

even senanya dr matriks lg..tp biasala susah nak knal dak2 matriks ni..hari2 org baru..so kat usm la yg mnyatukan kami dgn pnuh kceriaan sperti happy meal..^^

so..welkam to both of u n hope korg njoy idup di cni..xde hal la..stakat mkanan xkurang dr 5 inggit..standard la kn..

somehow, sayangilah negeri anda sebagaimana anda sayangi nyawa sndri..

p/s: sapa warga jb yg tau kat mana tmn gembira, dia lah warga jb yg sejati..^^

Advertisements

One response to this post.

  1. saya tau! saya tau! tp sy bkn warga jb…takpa tak lama lg sy dpt kewarganegaraan jb (^_^)

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: