i’m back!!!

guess what..akhirnya dpt gak kmbali mnaip stelah skian lama mninggalkn arena taip mnaip ni..thanks to streamyx yg baru je dipasang..maka boleh la sy mnaip dgn lbih gigih lpas ni hrapnya..

my last post is still when im in usm..the last day..dan smpai skang..rsanya dah beberapa bulan xaktif bnda ni..jeles kat fauzani yg sntiasa update blog dia even ada gmbor konvo siap..

actualy..me myself dan start keje awal bulan 8 tu ari..abis je kat usm tu..mmg duk umah je sntiasa..smpai la gi interview n akhirnya dpt gak keje di sime darby engineering di pasir gudang..bgusla..dkat skit dgn umah..so masih lg duk umah brsma mak abah trcinta =D di sna sy duk dtemptkn di planning department..ironiknya..sy dlu bermati matian nak truskn stadi dlm bidang haiwey..last2 keje di sde tu trus xjumpa jalan langsung..sde is a fabricator for oilrig and my job is to plan the project dr mula smpai la bnda tu siap di tgh lautn..ya, di lautan..ilang trus sgala jenis turapan yg tlah sy blajar..apatah lagi traffic light..huhu..

n skang dah sbulan dah sy di sna..masih lg as apprentice..msih lg blajar n not yet an executive..apprentice rpogram ada 6 bulan so ada lg 5 bulan nak lyakkn sy jadik seorang planner..lama lg tu~

then if anything yg nak tnya sy..mana la tau tnya prkmbangan..so im available now..ahaha..poyo gila..bajet datuk bandar!

so to cik fauzani : slamat memasterkn dri di gombak..

utk cik ixora : sori la b4 ni xdpt nk tgur2 awk sgt..tp lpas2 ni..sure sy akn kcu awk slalu..^^

utk suma : im still learning in this blog’s thing..hrap beri tnjuk ajar..

lastly..im back..!! n slamat mnyambut ramadan~

Advertisements

4 responses to this post.

  1. Posted by !x0r@ on Ogos 31, 2008 at 11:18 pm

    yeahh,akhirnya awak kembali semula ke dunia blogging! wuhuu..

    Balas

  2. welcome back~! Slamat menyambut ramadan…smoga ramadan ni kita lebih bersopan..hehehe…

    Balas

  3. Posted by staroba on September 8, 2008 at 11:14 pm

    hello..
    sy nak tanya ckit..
    camner cara nak berjaya dalam temuduga di sime derby
    plz reply.. thanx

    Balas

  4. Posted by AzamHassan on September 14, 2008 at 12:06 am

    sori 4 late reply..umm..cara nak brjaya dlm tmuduga sime darby..? awk pnah pegi ek..?
    umm..4 me..i would like to defend on any dcision yg sy wat..wlaupun dia mrah2 n mncarut carut..tp kta ttp steady n stick dgn apa pilihan kta..rsana mcm tu pn ckup dah kn..

    lastly..4 sure..be urself =)

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: