perasaan hampir lapang…^^

ari ni jumaat menandakan selesainya 2 mnggu yg agak huru hara pd sy..mula dgn draf fyp..pastu dgn vivanya..design lg..pastu asemen haiwey..sumanya ckup utk wat sy kurang mngurus dri dgn baik..dah bape ari dah berjaga mlm..tdo pn xmnentu..thanks to koleksi game yg bnyk dlm komputer ni so dpt la sy kekal berjaga utk siapkn suma keje yg ada..ada gak sy miss mkn tnghari (actualy kerap pn miss, hehe..)..pastu tdo lpas sbuh2 tau2 je dah kwn ajak men bola ptg2..huh, sgt tidak terurus~

wlaupun suma bnda dah selesai arini..tp ada satu projek haiwey kna antar ari isnin ni..tp xpela..at least sy dpt la rhat2 kjap..tenang2 kn fkiran..n dptla ushar2 blog yg ada..ptg2 camni lak dah mula rsa ngantuk..b4, mmg sy kaur gi blik org len utk wat keje..tp skang klu nk tdo je pn xde msalah dah~ tp tgk la..utk tnangkn fkiran xsmetinya kna tdo kn? =)

udahnya..mnggu dpan dah msuk stadi week..n mnggu lg satu sy dah mula 1st paper..saspen gak rsa..tmbh2 lak bla mngenangkn life sy kt usm ni mkin smpai ke ujungnya..

somehow…prasaan hampir lapang ni..sy dah lama xrsa..alhamdulillah, bak kata fauzani..sumanya brakhir dgn jayanya..^^

Advertisements

5 responses to this post.

  1. hehe…citer ni mengingatkan sy dgn keadaan sy pada hari2 terakhir bersama utp..time final year project..dgn assignements..dgn nk uruskn duit2 yg brhutang dgn uttp…dgn rancangan2 brjalan (yg akhirnya tak kesampaian..huhu…sy tak dpt join..)

    Serba serbi tak terurus..nasib baik time tu ada org yg sentiasa bg motivation n support kt sy..klau tak…lemah tenaga gk.. =P

    Apapun..slamat bergembira (sementara)~~ 😉

    Balas

  2. Posted by AzamHassan on Mac 28, 2008 at 9:45 pm

    hihi..brgmbira smentara? sy slalu brgmbira la walau apa jua dtg mlanda..hehe..

    Balas

  3. “….ada gak sy miss mkn tnghari (actualy kerap pn miss, hehe..)..pastu tdo lpas sbuh2 tau2 je dah kwn ajak men bola ptg2..huh, sgt tidak terurus~….”

    owh…slalu bising2 kat saye…miss makan la….huhu

    Balas

  4. Posted by ixora on April 3, 2008 at 10:40 am

    hari-hari saya rasa lapang.. kekeke (padahal baru minggu lps idop saya huru-hara.hahahaha)

    Balas

  5. Posted by AzamHassan on April 3, 2008 at 1:50 pm

    fauzani : sbb klu sy miss..sy leh thn lg mkn..awk tu..klu lapar mula la xkeruan..hehe..

    ixorariana : sy pn msih lapang gak ni even 7 n 8hb ni ada paper..lalala~

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: