adoooii-aiii~

arini dah ari sabtu..sok ari ahad…tp ujung mnggu ni mcm kurang bermakna lak pd sy..knapa?

mnngu dpan sy ada 3 task yg perlu dselesaikn sbelum tbanya mnggu satu lg stadi week dan mnggu satu lg peksa…actualy dah ada bnyk kelegaan lepas draf fyp sy sudah siap di submit..sgt la lega rasa n sy rsa sgt lapang wat sketika~ cuma bla ari rabu ni dah ada pembentangan (which we call it ‘viva’,sebutannya vai-va kat cni) ttg apa yg tlah sy kaji spanjang satu sidang ni..ditambah plak dgn projek haiwey yg nak submit ujung mnggu dpan n ditambah lg dgn dsign konkrit yg perlu disubmit pd ari sama..sy rsa mnggu dpan bukn waktu yg baik utk bersnang lenang..

arrgghh…tertkan pn ada senanya sbb lpas je abis mnggu yg bnyk keje tu, trus msuk stadi week..n paper sy 1st mula 7 hb..next is 8hb..quite a tough one 4 a last minute studier like me..next paper is 16th which i think i hv lots of time 2 study it..yg tu ok skit la..tp ntahla..sy hrap sy dpt pulun yg 7 n 8 hb pnya tu dgn baik..dah aa test pn xmentu..sy xd back up markah yg kuat..hukhuk~

xpe2..biar peksa pnya hal..i’ll try 2 focus on my viva..snior2cite ada yg smpai mnangis kna pressure dgn examiner..sy hrap sy dpt bentang dgn baik..n hrap result yg sy dpt spanjang kajian tu sgt mmbntu..mn la tau kn ttba ada rsult tu mcm salah or sy ada slah trangkn kt rport sy..udah ke jdik satu msalah lak..

hmmm..i hope this tough time will over..abis je peksa 16 tu sy nak enjoy btul2..sbb tu la msa2 terakhir sy kat usm ni..klu sy xsambung master la..

actualy..kdang2 b4 tdo..sy rsa sgt sdih sbb sy akn tngglkn satu dunia yg bnyk ajar sy erti khidupan xlama lg…sy hrap, sy dpt tamat kat usm ni dgn baik…^^

One response to this post.

  1. sy hrap awk dpt melaluinya dgn tabah n sabar..sblm abis 16hb yg menceriakan mesti kena lalu saat2 menyeksakan..tp..cmna pn hrap2 senyum2 slalu~ (^_^)

    wlaupun sy wish awk leh balik minggu ni wlaupun utk sehari..tp nmpk nya takleh lak..hehe..

    Klaupn tak sempt enjoy pn 16hb tu..setiap masa pn dh enjoy dgn adanya kwn2 awk sekeliling yg begitu supportive tu kn 😉

    Wish u all the best for upcoming days..may u have a pleasant time with ur friends, and may u can overcome all obstacle n hard time easily.. Take care =)

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: