Bz kah saya??

sy rsa dah lama sgt sy xmnulis ni..ntahla..kdang sy dah bukk dah option write post tp pastu ttup smula..mybe sbb memikirkan ada bnda lain yg perlu dselesaikn slain blog ni agknya..ke sbb sy rsa sy dah smakin bz dgn keje2 berilmiah yg smakin mnimbun..??

actualy dlm smnggu dua ni mmg btul la sy ni bz jugak akhirnya..draf utk report fyp (final year project) kna antar 14hb ni tp b4 tu kna bagi lecturer tgk2 dlu..skang sy baru je nak analisis data..tu la..dah terantuk baru nak terngadah..dah ujung2 camni baru la kelam kabut nak buat suma bnda..lecturer sy lak gi Kl, gi mn tah..sy msg pn xbebrbalas lg..dah tu camna nak tnya2 dia ni..smalat mnggu ni kelas haiwey sy kensel n test pn kensel..so sy boleh mnumpu spenuhnya kat mnaip..walaupun xdela tertumpu sgt..

tp, bukn sy xnk buat..berikut adalah alasan sy :

1. sy pengguna pc dan bukn laptop..dan pc sy ada bnyk game utk ilangkn bosan..tp kdang2 dah jdik addicted lak..

2. sbab pc gak, sy xleh bwak kulu kilir mcm laptop yang boleh wat keje kat library..bila dduk blik dgn sgala kselesaan yg ada, maka hanyut la sy..zzz…

3.  sy bnyk mkn..bila mkn kta ngntuk..bla ngntuk kta ltih…bla ltih, kta xmmpu berfkir dgn baik..bla xmmpu brfkir dgn baik, kta kna rhat..bla rhat xleh wat keje~

4. sy seorang yg optimistik…sy tau sy leh siap dlm msa smnggu ni =D

mcm biasala..alasan tu..cuma alasan semata mata..klu dah mlas tu mlas la jugak, huhu..lgpun mlm ni ada ac milan lwn arsenal kul 4 pagi..salah satu perlawanan mesti tonton..jadik..Bz kah saya??

utk cik ixora : slamat kmbali ke halaman rumah dan slamat kmbali blajar~

utk cik fauzani : walaupun awk xde manual utk ic awk..tp awk jgn la tertkan ye..sy tau msti awk akn dpt slesaikn msalah tu dlm msa trdkat…

5 responses to this post.

  1. sian pc dia…tak psal2 kena dipersalahkan..sy simpati pd pc awk tu…
    tu bkn busy namanya…mengarut je..tu suma duniawi semata2..udah2 la..kembali pd yg sepatutnya… oleh itu..marilah ke batu pahat~~~!! (^_^)

    Balas

  2. ala…baru perasan…ucapan utk sy takda kah? majuk aa cmni…uhuk.. sy tmbh skit leh

    5. atas gangguan2 makhluk aneh dr selatan..hehehe…

    Balas

  3. Posted by AzamHassan on Mac 5, 2008 at 9:45 pm

    waahh..apa kaitan..? =P

    Balas

  4. saye dah balik umah n memasak spageti kegemaran…
    jemput dtg ke umah~

    Balas

  5. Posted by AzamHassan on Mac 9, 2008 at 12:53 am

    ahaha..nnti send la kt sy ek brang 2 3 pnggan 😉

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: