TAG

cik ixora wat bnda ni (tag) kat sy..lpas ushar fauzani pnya page, bru la sy tau camna nak respon dgn tag ni…hehe..so, this is 4 u miss ixora =)

8 Random Fact About Me.

1. sy akn makan bila ada kawan je..klu sy ada hal dan kwn2 len dah lunch, sy xkkn mkn n sy lebih rela prefer mkn mlm..tp klu dah trdsak sgt2, sy akn tapau gak tp still mkn di blik kwn..pd pndapatan sy, mkn sorg2 xkkn knyang mcm kta mkn rmai2 =D

2. sy dgn dyana tiada tarikh declare..sejak form 4 lg…^^

3. sy cuma ada 3 org adik bradik azlan (abg-master UUM) dan azlin (adik-form 4 skolah sukan b.pnawar); tp skang yg tnggl kat umah cuma emak dan abah dan selai kucing bernama kiki..sbenarnya..taman gembira xssuai diduduki lg dgn pelbagai kes yg ada..klu ada org yg kcu parents sy, sy x teragak agak utk bunuh mreka suma..

4. sy sgt benci org yg bnuh binatang2 exotic utk kpentingn dri sndri..atau org yg menganiaya mereka..stiap kali sy tgk national geographic psal kekejaman camni, sy sgt xleh trima…n sy juga sgt sedih dgn burung dodo yg sudah pupus trus dari dunia ni ='(

5. antara lagu yg sy sntiasa mainkan stiap hari adalah lagu betterman oleh robbie william..stiap kali sy dgr kt winamp sy or kat radio, sy akn trsnyum sndrian dan pasti akn trkenang, mngimbau kisah lama2..lagu ni gak dpt naikkn smangt sy in every case yg ada smpai la sy kt usm ni skang..lagu ni, fauzani knalkan/bagi kat sy msa matriks dlu..thanks =)

6. snarai handset yg sy pnah guna adalah : nokia 3330 (1st hset sy-cicir dan ilang), motorola or samsung sy xpasti (sy tukar-guna dgn fauzani), nokia 3315 (hset mak sy), sharp gx-10 (present dr australia drpd farhan), nokia 8210 (hset abah, guna kejap sbb bateri sharp xde kat mesia-bateri lama rosak), motorola L6 (nipis dan slalu rosak), nokia 6288 (my latest one-yg paling memuaskan ati, hehe)

7. sy sgt suka main computer game..dan game yg sgt mmberi kesan pd sy smpai skang adalah doom 3..game ni adalah game yg sgt seram pada sy smpaikan sy akan main game ni pd waktu pg dan ptg saja..n secara jujur, watak dlm game tu pnah muncul dalam mimpi saya..dan sgt mnyeramkan..tahapahapa ntah..

8. warna kegemaran sy adalah biru pada dasarnya..tp mngkin akn berubah ikut suasana..knapa sy suka biru..sbb bendera johor bnyk warna biru…^^

sy nk tag sapa? cara nak tag tu pn sy msih lg tatau..huhu…

6 responses to this post.

  1. Better Man~dah lame xdengar lagu tu…huhu

    Balas

  2. ramainya kena tag ni.. isk3x..

    Balas

  3. Posted by amanda_eltiqaz on Februari 19, 2008 at 8:11 pm

    hmm…mcm ada chemistry lak cikf n azam…byk lak connection and relation…

    Balas

  4. azam la suke tiru saye…..huhu

    Balas

  5. Posted by AzamHassan on Februari 20, 2008 at 2:59 am

    ya..kami mmg srasi kn~ =D

    Balas

  6. Posted by ixora on Februari 23, 2008 at 4:14 pm

    selai kucing?? mana awak blaja perkataan ni? ahahhaa

    Oh, saya tak suka dgr lagu betterman sbb tak minat robbie william. kui3.

    Terima kasih sbb rajin buat tag ni.. =)

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: