conteng2~

arini ari ahad…ari ujung mnggu yang sgt dinantikan..alaa..even ari sabtu pn dinantikn gak tp saja nak ari ahad sbb biasanya peak time utk bersenang lenang adalah pada ari ni..tp pd sy..esok pn senang lenang gak..sbb klas kul 4 ptg..tu pn klu pegi, hehe…

arini sy abiskn msa dgn hanya terperap di blik..dah mcm jeruk dah, dduk je dalam balang tu..umm, utk isi msa lapang, sy menaip fyp yg trgndala sejak skian lama..mmg cdgn nak taip siapkn metodologi mnggu ni..smalam dah mula skit..pastu benti tgk bola (dah aa kalah..bedebah~).pastu tdo n pg td jaga trus la smbung sumanya yg ada..tp xsiap2 gk sbb sgt la mlas bila berada d blik..beberpa kali gak terlena, tahapahapa..

actualy dis upcoming week ada satu asemen kna antar..tp xstart apa lg..xwat lg..cdgn asal adalah tnggu org len siap so sy leh la pinjam dan semak..semak k, bukn tiru~ =D

smbil mnaip, sy pn tgk2 gk tenet..dkat2 plihanraya ni bnyk btul cite psal kbaikan d cni sna…derma la..sumbngn ikhlas la..tidak abaikan kpentign rakyat la..apa la..biasala kn, salah satu cara trbaik utk wat dri sndri dterima adalah dgn cara dkat di hati rakyat..trkenang lak sy msa jdik JPP kat matriks dlu, sbagai exco kbajikan, cara trbaik nak tau msalah diorg adalah dgn join diorg suma..dgn sy sndri pn xdela mulia sgt, so dpt la sy brknalan dgn pelbagai lapisan plajar yg ada…dr sbaik2 ahli surau smpai la ke mreka yg brperangai agak pelik..umm, ada kes bila ada budak kena pkul n sy xbape puas ati knapa dia kna mcm tu skali..tp bila kta knal dgn si pmukul tu n kta dpt tau bnyk mklumt, somehow..sy rsa..dia layak utk kena mcm tu..biasala, utk keadilan, kta xsharusnya dgr dr satu pihak je kn..lgpun mmg tu la kelebihan kebajikn agknya..bla ada msalah, diorg akn carik kta, hehe…

tp tu cite lama..cuma kdang2 bla trknang, bnyk bnda yg jdik even matriks tu cuma staun je..actualy matriks tu yg bnyk ajar sy ttg bnyk perkara..thanks to all JPP committee yg xabaikan sy wlaupun sy rsa prangai sy sgt jauh berbeza dgn anda suma..tq~

ummm..hari smakin ptg..n sy akan abiskn sisa2 sbelum jam 615 ni dgn bermain game..pastu leh la men bola~ scara jujur, stiap hari sy hidup,sy hanya tnggu waktu ptg mcm ni utk main bola..tu je hiburan yg sy rsa sgt berbaloi spanjang sy ada kt kmpus ni..

utk my dear dyana : slamat mngajar sperti biasa pd esok hari…luv u…^^

utk fauzani : ei, cheer up k..jgn biarkn bz awk tu sntiasa mngganggu awk..relax n smile =)

utk aini farhana : epi belated besday..! tgk status awk mmg mcm bz btul je gayanya, hehe..

utk nusaibah : epi besday arini..jgn nakal2..anda sudah besar~

utk kulert, awie, joe : lu org igt dgn klahkn arsenal lu org leh idup snangkah? tu la kmenangn man utd yg terakhir dapat? aaa-seehh~

utk taqi, zulfahmy : kitaaaaa seruuupaaaaa~~~

utk suma : hav a nice day ahead~~

3 responses to this post.

  1. Posted by ixora on Februari 18, 2008 at 1:11 am

    You have been tagged by me!

    http://butterfly85.wordpress.com/2008/02/18/8-random-facts-about-me/

    sekian,terima kasih

    Balas

  2. dlu awak suke buli saye mase kat matrix…huhu

    Balas

  3. Posted by AzamHassan on Februari 18, 2008 at 7:43 pm

    ish..mn ada….bukn sy ke yg slalu jaga awk bagai mnatang mnyak yg pnuh~ =D

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: