camna ye..

sy try upload vdeoklip trsbut tp kuar lak msg kata high security alert..agak glabah gak la..

tp ye la kot kn, vdeo tu sy curik dr youtube, hehe…

nnti sy cuba len, bak kata cik ixora riana, post vdeo tu dr youtube sndri..nmpk mcm mnarik..sy mmg xpnah amik ksah psal youtube or whatever, tu yg jrang nk tau  tu…hmm…papepun, thanks..sy akn try ushar nnti..you tube kt kampus sy ni leh access lpas jam 12mlm hingga 6 pg saja~ lgpun tenet dia ikut nsib la..xpela, jnji ada tenet free 24hours kn..nak apa lgi?? hehe…

mlm kang sy tulis skit lg la..ni baru balik men bola n sat2 lg nak gi mkn lak..

smpai brtemu kmbali~

Advertisements

2 responses to this post.

  1. Posted by ixora on Februari 13, 2008 at 10:26 pm

    Hoh,awat jadi lagu tu pulak? Saya letak kat blog saya ok je.. err,jangan la sebut curi.. sebut la benda lain yg lebih sedap skit. huhu.

    Nk post direct boleh kalau video tu boleh di’embed’ tapi ada setengah video yg embedding disabled, mmg takleh nk copy code dan post direct la. Lain2 video saya taktau boleh upload ke tak kat wordpress ni.. Cuba awak try test tgk boleh ke tak.. hee..

    Balas

  2. Posted by AzamHassan on Februari 13, 2008 at 11:04 pm

    ntahla cik ixora..3 4 kali sy try, jdik sama gak..

    k la..xcurik, tp sy snap drpd youtube~ =D

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: