utk arini (13.02.2008) adalah hari di mana sy letih dan rasa penat sgt..tp mungkin salah sy gak..sy yg mngkin tdo lwat mlm td..then bgn pn awal pg td..slamat assemen dah pass kat lan..lan antarkn..idak sy gk kna submit sbelum kul 9..sembab sgt rasa nk bgn pg td..kelas haiwey arini pn buknnya blajar..tp men2 software EMME-3 utk tgk ragam perkhidmatan awam..ntahla..sy pn xpaham..sbbnya software tu agak baru di usm ni dan lecturer sy sndri pn dalam proses memahami lg bnda tu..yg wat peltih adalah mnunggu..turn grup kami 30 mnit prtama, igt leh la balik pastu tp pn shafida kata kna tnggu smpai abis klas..dan bosan la kami di lab kom hnya dduk dan tgk frenster org~

balik tu sy gi tapau mkn sbb cdg nk derma darah which i did straight after i hav my lunch…^^  n sbahagian sy katakan actualy ni la yg wat sy ltih sharian even smpai skang pn..um,sy dah 4 kali derma..brdasarkn bku tu, sy dah leh dpt suntikan hepatitis B n dduk di wad percuma slama 4 bulan..yeay! cam biasa la dia amik satu paket n pastu dia bg biskut n air milo..pd mulanya sy ok xde msalah..tp bila balik blik je..sy rsa ltih sgt2 n utk ptg tu..abis masa utk tdo…..

igt nak pulun smpai malam tdo, ahahaha~ tp memaksa dri bgn jam 6 lbih n gi men bola..saja nak kuar peluh cdgnya..tp msa men tu sndri dah rsa len dah..ntahla..kwn kata sbb dia dah amik darah kn..so kurang la oksigen yg leh ditransfer ke satu bdn..lpas men bola tu mmg btul2 xstabil..

kekal xstabil apabila : mandi, bwak mtor gi kedai mkn shasha, mkn, gelak, ckp…tp kmbali hampir ke aras normal apabila lpas mkn, hehe…

cuma..sy mmg mngantuk lg skang..tambah plak dgn sesema..msa derma pn tipu2 skit ckp shat, hihi…

xpela..mlm ni mybe sy rhat awal la kot..xde homework, xde pape..so leh la lepak2 smbil berfikir apa percaturan parti2 politik utk pilihanraya kali ni =D

Advertisements

One response to this post.

  1. err..patutla msg semalam xreply..
    tu la…dah kate..kalo xcukup tido xleh derma darah..kang pengsan…
    nasib baik selamat=)

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: