test mode…

skang sy dah berada di kampus tercinta usm yg cemerlang…^^

sy tba smalam mlm…in a long-way-10 hours-tiring-journey in supernice bus…10pg bertolak..tba usm 10 mlm..yaa..12 jam kwn2..jem di sna cni sgt truk..mmg xleh elak la..so dduk je la dlm bas tu smpai rasa mcm nak bangun dan lari kdepan kbelakang..sgt penat dgn hnya dduk xwatpe..

so utk arini, msti kna stadi (actualy nak mula smalam tp apakan daya..)..ye la kn, ptut tu ari balik bwak la notes tp atas kjadian yg xdpt dielakkn, maka trpaksa mula pulun snaiknya cuti ni..test adalah jam 9pg sok..xpasti nak stay up ke or nak tdo..xtercover satu apa lg ni..risau gak tkut jdik cam test o.r tu ari..

so, utk bermulanya mnggu baru..apa yg leh diucapkn adalah slamat kmbali blajar utk suma! wish me luck~~ daa~~~!!

Advertisements

6 responses to this post.

  1. study2 jgak…
    tp jgn lupe tido..
    nnt pening plak xtau nak jawab exam..
    gud luck k=)

    Balas

  2. Posted by AzamHassan on Februari 12, 2008 at 12:04 am

    baiklah~ thanks….^^

    Balas

  3. Posted by ~mashimar0o0o~ on Februari 12, 2008 at 12:44 am

    gud luck~jgn td0 lewat…….

    Balas

  4. Posted by AzamHassan on Februari 12, 2008 at 12:48 am

    baiklah cik afzan…xtdo lwat la..xkkn la nk jdik cam balik tuari kot…hehe…tq~~~

    Balas

  5. Posted by ixora on Februari 12, 2008 at 4:12 pm

    Ok la tu naik bas.. boleh gak lari2 anak ke depan n ke blkg.. Saya naik kete.. nak lari ke mana nya.. penat gile.. bertolak dlm 2.40pm dr SP dan sampai KJ lagi baper minit ke 12 tgh mlm. Dasat tak? hahaha.. ni 1st time utk saya mgharungi jalan yg jem gila2 kentang. Raya puasa pn tak terok cmni..

    Balas

  6. hahaha…cuti dah abes…sama la kita…aduss…banyak giler kerja nak kene setelkan…

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: