johor tercinta…^^

skang sy dh ada kat jb..jam 8mlm lbih2 skit td la kot tba..alhamdulillah, family shat..kiki pn smakin bsar dgn locengnya yg bsing tu..muahh~~ tp senanya. buat prtama kali dalam 4 taun sy idup kt usm tu, sy balik pd waktu pagi..n nak dijadikan cite….

tket sy jam 10pg arini..dan sy decide utk xnk tdo pd mlmnya..sy xgi mkn..sy tdo dlu smpai jam 1030mlm..then sy antar kwn kat stesen ketapi pastu ikut rakan2 mabuk2 di kedai mamak terdekat smpai la jam 2 pagi…balik2 tu sy layan muvi n wat perkara2 kurang berfaedah..just want to stay awake until ten…so far so good..smpai subuh pn ok tp lbih kurg jam 8pg..sy pn xtau bila masanya mata sy terpejam……………..

pd ktika mata sy terbukak smula..jam swatch baru sy (nak sbut gk baru tu..^^) mnunjukkn jam 955pg..!!! 1st word yg kuar dr sy adalah : ‘ah sudah’ then 2nd word is : ‘apa nk ckp kt mak aku klu tertnggal bas ni?’ n de 3rd one, which is de most important is : ‘kulert, bgn kulert..lmbt dah ni..!!’ kulert is my driver dat morning n rempitan yg dilakukn adalah terpantas dalam sejarah penubuhan parit buntar..ahahahaha~

atas mtor tu, akak kaunter tu call..sy tgk jam, mmg sharusnya dia call..lmbt sgt dah ni~ sy xleh jwab sbb atas mtor then sy trus ckp sy mntak maaf n ada hal skit ni skang on de way..pastu trus ltak…..smpai je sna, tukar tket kt akak tu, naik bas then drebar pn naik trus jalan..de whole system is waiting for me,only me…….malunya~~~~~~

somehow, thanks tu kulert yg berjaya mnghantar saya dgn smpurna…^^

hasil dr kelam kabut trsbut adalah sy trtnggal beg sandang yg ada nota utk test selasa ni…huhu…tp xpela,ni la pngajaran buat sy utk selama lamanya..sy akn igt smpai bila2..sy xdpt byangkn klu sy trtnggl bas sbb tertdo..unacceptable….

papepun..johor bahru mnangis kecil bila kaki sy jejak kat stesen bas..dgn xde payung, pulun ajelah redah..gembiranya hati berada di jb…last sy balik adalah pd raya tu ari…hrap ada msa berjalan2 cuti ni n hrap ada msa utk sy ke batu pahat….^^

so, pd yg bercuti slamat bercuti..pd yg sambut raya cina..slamat taun baru! smoga arini adalah lagi baik dr ari smalam…

till then…daa~

Advertisements

5 responses to this post.

  1. Posted by ixora on Februari 3, 2008 at 8:31 am

    Aaaahh.. anda buat saya takut naik bas malam esok!!
    heh,takde kaitan ngn entri pn.. hahahaha
    Bangun 9.55pg? Pastu naik bas pukul brp? Hebat Kulert itu berjaya merempit sepantas superman. Tahniah pd beliau. keh3.

    Balas

  2. Posted by AzamHassan on Februari 4, 2008 at 12:21 am

    ahaha~ jgn takut nek bas cik ixora..tp pesan saya tkutla utk tdo..hehe…

    Balas

  3. hehe…azam…slalunye bukan awak beria2 bgtau tuk kejutkan awak ke kalo ade hari2 penting…
    tu la…sape suruh xbgtau saye…huhu
    nasib baik dh sampai umah…

    Balas

  4. Posted by AzamHassan on Februari 5, 2008 at 12:30 am

    sy igt leh thn berjaga..tp apakan daya..sombong lak aritu =P

    Balas

  5. Posted by ~mashimar0o0o~ on Februari 6, 2008 at 12:59 am

    np xde sebut name org???s0b2 =(

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: