rambo 4~

skang ujan sgt lbat..actualy dr haiwey td mmg ranjau spanjang jln dgn rintik2 hujan yg kdangkala xtentu saiznya..kt mcd baru lbat tp sy rasa mmg dr dlm panggung lg mmg ujan dah..tp sbb effect rambo yg sgt kuat dan pnuh dgn ltupan, maka cite rambo 4 adalah raja pd mlm ni~

citenya mnarik..even rmai la org kata hero tua la, atuk rambo la, apa la, tp sy rasa rambo 4 lbih realistik n xdela mcm dlu..dia angkt 2 senapang yg stiap satu 5 6 kilo (heavy machine gun) sefahaman saya, kami palap pn xmmpu nk angkt mnatang tu jln jauh lama2…huhu…anyway, the most simple ever to describe rambo 4 is there are lots of explosive…dgn latar blakang myanmar yg mmg xstabil, cite tu leh kata agak kejam..sy rsa ni la cite pertama di panggung yg tnjuk org tembak budak kecik (even ada dia tikam gak)

sbagai lelaki yg suka cite camni, sy leh kata cite ni worth dgn harga tiket..xmcm cite cloverfield yg najis tu~ sy rekemen rambo 4 utk ditonton tp sgt bnyk aksi org kna bnuh n darah..so..be careful ye, hehe…

yg pling pnting..cite ni leh wat sy release tnsion..dgn kwn2 yg ceria..kuar2 panggung je mmg xbenti2 bercerita..kt mcd pn bertrusan (smbil mata meliar ke skeliling =P) dalam kete pn gelak2…smpai la sy keseorangan smula d blik..tp suma tu dah ckup wat sy trsnyum…sgt trsnyum…thanks to all of u..i appreciate it a lot…^^

n now..i can sleep well n hopefully bgn utk kelas jam 8 pg karang..dgn ujan lbat ni..hmmm..mnariknyaaaaaaaaaaaaaa……..

p/s : kata2 encik rambo yg smpt sy igt :- live for nothing but die for something~~

Advertisements

2 responses to this post.

  1. aku tak tengok lagi citer nih…tapi aku akan gi tengok gak nanti…

    Balas

  2. azam…esok sy nak balik umah dah…huhu

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: