kechiwa~~

ketika sy menulis ni, sy baru je abis test…2 soalan..dr 2000H smpai 2115H…hasilnya? sy xleh jawab suma soalan tu…arrrrggghhhhhh!!!!!!!!!!!

sy mmg btul2 lupa camna dual simplex method tu..ntahla, bnyk sgt main agknya..pastu soalan 1 saya xpasti btul ke x..tp rasa mcm salah je..bukn xstadi, mmg dah stadi sjak tu ari lg..msalahnya adalah lupa!!!! mybe sbb lain, sy rasa kurng latihan n sy sndri yg ada msalah faham bnda tu agknya…

so, sy kena pulun utk assemen 2 n test2 berikutnya..sy dah xleh harap dgn rsult test ni..mungkin sy perlu muhasabah dri n mngkin gak sy xleh jwb atas ksalahan sy sdri yg sy perlu btulkn pd msa akn dtg…hmmm….

setelah menghela nafas panjang, sy perlu bertenang..ok..rilek azam rilek…lalalalala~

btw, thanks 4 wishing me luck..mybe klu xde wish tu, sy trus blank agknya..n sat lg mybe nak kuar brsama rkan2 sperjuangn n mlayan cite propaganda us yg kronik : rambo 4…ntah apa la yg diorg nak sanjung negara diorg tu dlm sekuel yg ni lak =P

tidak mngapalah…saja meluahkn prasan kt satu dunia..n bila mana yg lain tu membaca, hrap hanya yang baik sahaja dpt membina diri anda pula…kantoi test bukn perkara yang baik ye rakan2~~~

till then…….^^

Advertisements

5 responses to this post.

  1. Posted by ixora on Januari 31, 2008 at 11:32 pm

    Wah,blog kamu masuk carta! Tahniah.

    11:30 :: Fastest Growing wordpress.com Blogs :: RaptorArena

    Balas

  2. azam…nnt sy akan pesan kat awak study rajin2 banyak2 k=)

    jgn sedih2…

    Balas

  3. Posted by raptorarena on Februari 1, 2008 at 3:07 am

    wah…ada carta ke? nk tgk camna..terharunya~

    Balas

  4. Posted by ixora on Februari 1, 2008 at 1:38 pm

    Maksud saya – dashboard (dlm melayu – papan kenyataan kot. x sure sbb interface language sy – english)

    Kan masa login wordpress terus masuk dashboard. Ada kt situ la. Tak faham tanya cikf. ngeh3. Nak lagi glemer, rajin2 masuk blog org n drop komen. Mesti diorang akan rajin visit blog kamu. Tapi jangan lupa LINKkan nama kamu tu. Kalau tak, mcm mana org nk klik ke blog ni. Kalau nk low profile dan tanak orang masuk blog ni, tak payah link la. (itu cuma cadangan dr saya je)heh

    p/s~wah, saya terlebey rajin ajar kwn awk la cikf=).. ahahaha..

    Balas

  5. Posted by ~mashimar0o0o~ on Februari 6, 2008 at 1:06 am

    lek2…tes je pun..hahaha…msti dr syukri bengang gle kt k0rg..2 die wa mcm 2..hehe =p

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: