apa terjadi arini…

arini 29.01.2008, mcm biasala ada kelas haiwey…n of course stiap kali kelas tu, mmg akn wat kami glabah, sbb lecturer tu, which is also my dekan, sgt obses dgn sistem pembelajaran OBE (outcome based education) n dia akn kerap bertnya kami mcm2…pembelajaran 2 hala la knonnya..sometime, it is good 4 us..but sometime sgt jdik kami ni glabah x tntu psal..sbb dia tnya sumanya kami dah lupa, huhu..

then in de evening, my fyp’s  spervisor ask me if im intersted in doing master…terkejut gak, ye la, dgn pointer yg ckup2 mkn, apa kejadahnya dgn master? tp dia kata blakang kira n de most important if im accepting it, there r some project dat r waiting..sy xfaham benda2 mcm ni senanya..n mybe sok lusa akn tnya lbih lnjut…de most is psal yuran n mybe elaun la…huhu…

somehow, in de other side..mybe dis is my oppturnity sbb nnti usm akn upgrade jdik research university..n pluang jdik master tu mcm satu pluang yg susah nak tolak..akn datang diorg akn amik hnya 80 org je dak undergradute banding dgn batch sbelum xceed 120 lbih..mybe sbb tu ad kaitan rmai kwn2 sy suma, obses dgn master..sy xpnah amik tau lak smpai lasv sy offer…

hmm..ntahla..mcm berminat..tp mcm better keje dlumostly mmg gamble dgn life stiap kali decision tu kn..hrap apa yg sy plih tu mmbwak sy lbih jauh msa dpan =D

til then….daa~

One response to this post.

  1. waah…menarik…bakal lecturer la nie ek..hehe
    nway,wish u lot of luck..
    tanye la pendapat sume org..n doa banyak2=)

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: